reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Hej wszystkim, przycupnę w tym temacie jeżeli pozwolicie, bo od września też ruszamy z IVF - zostaliśmy zakwalifikowani do programu w ubiegłym tygodniu, robimy badania, czekam na pierwsze USG za tydzień i potem od następnego cyklu zaczynamy stymulację. Czuję się trochę zagubiona w tym wszystkim (zwłaszcza jak poczytałam Wasze posty), ale zaczynam myśleć, że to dobry krok.
Będzie dobrze, że wszystkimi pytaniami uderzaj do lekarza albo do nas i będziemy pomagać 🤞🏻

reklama
Która tutaj brała cyclogest? 😁 Nigdy nie przyjmowałam żadnych leków dopochwowo, to nie mam doświadczenia. Po zaaplikowaniu trzeba poleżeć? Rozpuszcza się to ładnie? 🙈

Która tutaj brała cyclogest? 😁 Nigdy nie przyjmowałam żadnych leków dopochwowo, to nie mam doświadczenia. Po zaaplikowaniu trzeba poleżeć? Rozpuszcza się to ładnie? 🙈
Różnie z nim jest. Ja musialam po aplikacji jak najszybciej się położyć i poleżeć około 15 min bo cały ten czopek mi wypadał. Ale czytałam że niektóre dziewczyny nie miały takiego problemu. Polecam po aplikacji założyć też wkładkę na jakas godzinkę.

ja tego akurat nigdy nie brałam, ale wiele innych dopochwowo tak i zdecydowanie lepiej brać na noc, bo jednak jakiejkolwiek formy by to nie miało to grawitacja działa.

Ja biorę rano i wieczorem. Teoretycznie w ciągu 15 min powinien się wchłaniać ale mi zawsze wypływał 🤣 dla tego teraz wstaje godzinę wcześniej, aplikuje i idę spać na tą godzinę 😁 a wieczorem przed samym spaniem

reklama
Do góry