reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2022

reklama
Używałyście przenośnego podgrzewacz do butelek? Jak tak to jaki polecacie?

Nie używałam. Z tego co się orientowałam to długo taki podgrzewacz grzeje i zrezygnowaliśmy z mężem z zakupu. Miałam za to dobre termiczne opakowania na butelkę z wodą. Polecam od Tomme Tippe. Generalnie robiłam na dwa sposoby. Wszystko też zależne za ile od wyjścia miało być karmienie. Wlewałam wrzątek do butelki i wkładałam do termoopakowania. Jeśli zbliżało się karmienie i butelka była jeszcze gorąca to wyciągałam z opakowania luzem i studziła się. Jeśli karmienie będzie szybko po wyjściu z domu to można podgrzać wodę żeby była cieplejsza niż 40 stopni i do termoopakowania. Czasem miałam ze sobą małą wodę źródlaną Żywiec Zdrój żeby w razie czego ochłodzić wodę na mleko. Zdarzało nam się też prosić o wrzątek na stacji.
Generalnie opcja z zabieraniem wrzątku w butelce albo gorącej wody najbardziej mi się sprawdzała.

reklama
Dziewczyn u mnie taka sytuacja: ząb nadal nie zaleczony, niestety jedyna rzecz na zgorzel zęba to jego płukanie, aż ta zgorzel która jest w kanale wyschnie. Zęba trzeba było ponownie otworzyć i teraz chodzę co dwa dni na płukanie lekiem. Pani dr powiedziała mi że nie wie ile to potrwa- kiedy ząb zareaguje.
Jutro mam wizytę w klinice to będzie 14dc. Poszłam dziś zrobić CRP i progesteron. Crp mam w normie 0,6 czyli stanu zapalnego nie ma. Na proga czekam. Jaki powinien być prog przy owulacji?

Do góry