reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Dzięki za pamięć! 🥰
Tego jeszcze nie wiem... byłam na USG 12 dni temu, dziś idę na kolejne. Tak naprawdę dopiero się czegoś dowiem...
No patrz jak się wstrzylilam z pytaniem … w dzień USG :) trzymam wiec kciuki :) jeśli dobrze pamietam… Ty jesteś we Francji ? Zgadza się ? …. Koniecznie daj znać co i jak na USG wyszło :)

Hej dziewczyny! Kuźwa jeszcze nie rodzę a już jestem cała obolała! 3 położne sprawdzały czy uda im się założyć balonik ..jednej mało nie wyj*bałam w zęby z bólu...sorry za przekleństwa ale bez kitu ..jak tak toboli to ja wysiadam🤣
3 próby założenia balonika...ale w końcu się udało i czekamy do północy..potem zobaczymy ..chyba dlatego że mam macice w tylozgieciu i dlatego tak.
A tu na sali ze mną jest jakas rodzina z 3-4 letnim dzieckiem które w kółko ogląda bajki..i rumunka która ciagle gada przez tel na głośnomówiący z Rumunią 🤦🏻‍♀️ bez kitu niektórzy ludzie nie mają mózgów...a i jeszcze obok jest para która ciągle się kłóci
Spytałam o pojedynczy pokój ale póki co są full..także mam nadzieję że jak cos sie zwolni to mnie tam ulokują bo bez kitu co tu sie wyprawia🙈

Hej dziewczyny! Kuźwa jeszcze nie rodzę a już jestem cała obolała! 3 położne sprawdzały czy uda im się założyć balonik ..jednej mało nie wyj*bałam w zęby z bólu...sorry za przekleństwa ale bez kitu ..jak tak toboli to ja wysiadam🤣
3 próby założenia balonika...ale w końcu się udało i czekamy do północy..potem zobaczymy ..chyba dlatego że mam macice w tylozgieciu i dlatego tak.
A tu na sali ze mną jest jakas rodzina z 3-4 letnim dzieckiem które w kółko ogląda bajki..i rumunka która ciagle gada przez tel na głośnomówiący z Rumunią 🤦🏻‍♀️ bez kitu niektórzy ludzie nie mają mózgów...a i jeszcze obok jest para która ciągle się kłóci
Spytałam o pojedynczy pokój ale póki co są full..także mam nadzieję że jak cos sie zwolni to mnie tam ulokują bo bez kitu co tu sie wyprawia🙈
O kurcze trzymaj się Kochana. Słyszałam ponoc jest ból przy tym baloniku.🙊. No niektórzy ludzie nie mają za grosz wstydu i zachamowan. Oby udało się mieć swój pokój cisza i spokój to największa ulga.

O kurcze trzymaj się Kochana. Słyszałam ponoc jest ból przy tym baloniku.🙊. No niektórzy ludzie nie mają za grosz wstydu i zachamowan. Oby udało się mieć swój pokój cisza i spokój to największa ulga.
No naprawdę niektórym brak kultury...teraz piguła wyprosiła jedną osobę od tych kłócących się bo można mieć 2 osoby odwiedzające a ta miała 3🤦‍♀️

reklama
No naprawdę niektórym brak kultury...teraz piguła wyprosiła jedną osobę od tych kłócących się bo można mieć 2 osoby odwiedzające a ta miała 3🤦‍♀️
Jak super, ze sie odezwałas :) ciagle zaglądam na stronę i Sprawdzam czy są jakieś wieści od Ciebie ! :)
No ja w piątek byłam meldować sie w szpitalu na cesarkę … i tez pytałam o prywatny pokój, bo wiem jak to bywa z innymi narodowościami, kulturami …. Niektórzy maja to we krwi, rodzic „rodzinnie” … a to niestety potrafi denerwować…. Szczególnie po porodzie jak Twoje dziecko zaśnie a do sąsiadki w odwiedziny przychodzi pół rodziny i siedzi cały dzień. Tak było u mojej koleżanki, z tym ze ona ciagle się pielęgniarkom skarżyła i jakoś po czasie sąsiadka musiała wyjść z rodzina na korytarz :)

Do góry