reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Mia piękne podoba mi sięJa mam w domu Oliwie i Marceline a teraz myślimy nad :
Łucja, Mia
Lub
Olaf, Eryk, Bruno
[Url = https: //lilypie.com]
M@gda
Moderatorka
Ja też miałąm faze na Kornelię, ale mi się jakiś czas temu odwidziało,Jestem i ja :-)
Dziewczynka Kornelia
Chłopak Rafał
gie_er
Moja starsza córka ma na imię Nadia, jeżeli będzie kolejna dziewczynka to mi się podoba Zoja, Antonina, Aniela. Jeżeli chodzi o chłopca to Jeremiasz, Franciszek, Julian
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Roksii89
Kornelia a w skrócie będę mówić Nela strasznie mi się to imię podobaJa też miałąm faze na Kornelię, ale mi się jakiś czas temu odwidziało,
M@gda
Moderatorka
Gaja - superMoje typy to na razie Mikołaj, Daniel, Sara i Maria. Ale to jeszcze zobaczymy co mąż powie, chociaz i tak ostatnie słowo będzie należało do mnie. A i jeszcze Gaja ciekawe imię, ale już widzę minę mojego męża...[emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Franciszki to super chłopaki :*Moja starsza córka ma na imię Nadia, jeżeli będzie kolejna dziewczynka to mi się podoba Zoja, Antonina, Aniela. Jeżeli chodzi o chłopca to Jeremiasz, Franciszek, Julian
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Witam, ja m wrażenie ze dzieci same wybierają sobie imiona... To brzmi dziwacznie ale mało znam dzieci które maja imie dokładnie takie jakie rodzice juz dla niego planowali przed porodem. Sama dla pierwszej córki wybrałam Dorota a mąż Justyna, cały czas sie klocilismy aż pod koniec ciąży oglądaliśmy 39 i pół i tam była Marta. Maz mowi "moze Marta?" A ja.. w zasadzie to ładne imie. I tak zostało. A syn? Miał być Majtek albo Maciej. A jak napisałam tacie smsa ze jestem w ciąży to akurat był w kaplicy Michała Anioła i mowi ze zdziwiony ze dostał smsa bo tam nigdie zasięgu nie bylo jeszcze potem godzine biegał po miasteczku łapać zasięg zeby pogratulować. I ja sie zasmialam ze w takim razie jak będzie syn to będzie Michał. Ale nie podobało nam sie to imie wiec nadal negocjowalismy Majtek czy Maciej. Na motorówce spytano o imie a my bez zastanowienia "Michał" tak zostało.