reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona

reklama
Moja znajoma w styczniu nazwała córeczkę Łucja, a druga zastanawia się nad Anastazja

0d1ycsqv6el2ukba.png

Jak będzie dziewczynka to puki co takie propozycje : Liliana,LidiaEliza,Jagoda (ale moze jeszcze coś innego wymyślimy hehe )
a dla chłopca : Dawid,Wiktor,Mateusz.. puki co każde średnio nam pasuje więc szukamy dalej

Ostatnia edycja:
moja córcia nazywa sie Amelia Agata ;)

rozwazalam jeszcze Oliwie ;)

a chlopiec od zawsze mial byc Antonii wiec jak kiedys sie pojawi to tak wlasnie go nazwe ;)

Mam juz 3 letnia Zofie Hanne. Ktora juz na samym poczatku stwierdziła ze bedzie mieć brata Antka i nie ma mocnych by to zmienić.Gorzej jak będzie siostra

U nas jak będzie dziewczynka to napewno na drugie Będzie miała Halinka. Ponieważ tydzień przed tym zanim dowiedziałam się o ciąży zmarła babcia Mojego męża babcia Halinka. I sadzimy że zrobiła miejsce dla naszej fasolki. A żyła 96lat

Aneta, moja kochana Mamunia miała na imię Halinka... jak będzie u nas Niunia to bardzo bym chciała dać jej na imię Michalinka [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam Nadie w domu i dla mnie to najpiękniejsze imię oczywiście :)
Teraz będziemy mieć albo Eryk lub Cyprian a dla dziewczynki mam juz więcej wątpliwości ale rozważamy pomiędzy Oliwia Arianna a Aurelia :)
Dla mnie Klara to również piękne imię a mój M nawet nie chce tego rozważyć . Pewnie zostanie Oliwka choć nie jestem pewna na 100%. A co do płci dowiem sie 25 kwietnia !:)

reklama
Do góry