Podobne tematy
- guest-1672563274
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hugu, bruno, lila, emma super! I hiszpaaaaaniaaaaaa:-)Ja chce jakies imie ktore i w es i w pl podobnie sie pisze i podobnie brzmi. Mieszkam w es i mysle ze tutaj juz zostane szczegolnie ze moj maz to hiszpan. Ale nigdy nie wiadomo jak sie zycie potoczy a byc moze kiedys dzieciaki beda chcialy w pl studiowac czy pracowac.
Dla chlopaka mysle na Hugo albo Bruno. Podobalo mi sie Eric ale chyba nie przejdzie bo moj enek bedzie na nie.
A dla dziewczynki podoba mi sie: Liliana, Emma, Gabriela i jeszcze kilka innych. Generalnie wydaje mi sie ze dla dziewczynki bedzie trudniej wybrac bo wiecej mam do wyboru :-)
moja bratanicą to wlasnie liliankowa lili, cudne dziewczę.Anney te imiona to wcale nie takie hiszpanskie. No moze Hugo bo dosyc czesto ostatnio slysze tutaj to imie.
Liliana jest pierwsza na mojej liscie. Wolalabym na nia Lili :-)