reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona :)

reklama
Dziewczyn a co myslicie o Patryku? Bo ostatnio luźno rzuciłam w gronie rodzinnym i część przyjęła z entuzjazmem a część się skrzywiła

Patryk fajne...

My powiedzieliśmy o Leonie - skrzywienie...
o Antoninie - duże skrzywienie...
a jak powiedzieliśmy, że chyba Apolonia - uuuu.... to dopiero było skrzywienie! o takie ---> :baffled:

Za cinamona najważniejsze zeby wam sie podobało. Myśmy się sugerowali opinią rodzinki I dla starszego syna imie szukalismy po porodzie dopiero. Caly czas mial byc Filip ( rodzinka obrzydzila) I został Konradem

Hugo fajne, nawet myślałam ostatnio, żeby u nas chłopiec był Krzysztof Hugo. Patryk nie wiem, bo z jednej strony nawet ładne, z drugiej kiedyś uważałam, że takie bardzo nie nasze, przynajmniej kiedyś brzmiało mi obco, ale już się oswoiłam, a jak ktoś mieszka w UK, to byłoby super.

Ja z jednej strony chciałabym, żeby moje dziecko miało imię polskie, ale z drugiej, żeby nie było strasznych problemów za granicą z przetłumaczeniem. Co myślicie o imieniu Karolina albo Kalina?

Jinx Kalina bardzo ladnie.
Ja tez chce imie zeby nie bylo problemow z tlumaczeniem i pisaniem. Dlatego chyba bedzie Hugo bo w es to popularne imie tyle ze wymawiansie bez h z przodu czyli ugo ale pisze sie przez h. A w polsce moze bardzo zadko spotykane i archaiczne hehe hugo kollataj ale ja w pl nie mieszkam a przynajmniej oryginalnie [emoji3]

Leonard
bądź
Brygida, Erika ;-)

a moim marzeniem dla chłopca zawsze było LARS ;) co myslicie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry