reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona :)

A ja wam powiem tak ze u mojej znajomej jest Karolina a wszyscy za nią wołają Kaja :)
Nina bardzo ładne :)
A znajomy mojego ma córeczkę o imieniu Milena i wszyscy tylko Lena i Lenka takie zdrobnienie ..
Co do "samej" Leny to mi sie wydaje ze strasznie popularne to tak jak Liliana np..
Dobrze dziewczyny ze mamy "kupę" czasu jeszcze :) u mnie to sie jeszcze nie zastanawiam bo muszę w necie poczytać jakieś rożne imiona bo tak z myśli go nic mi nie przychodzi :D

reklama
Mi się Liliana podoba bardzo, M. chce tak nazwać nasza małą ale wszędzie słyszę, że to bardzo popularne imię, a nie slyszałam, żeby u kogoś była mała Lila. Może w moich rejonach nie jest aż tak popularne? Jedyna Liliana jaką znam to ciocia mojego M.
Za to znam dużo Nikolek, Oliwek, Julek, Gabrysi, Lenek, Ol, Majek, Amelek i Kornelek ah i Nadii

Liliana i mi sie podobala i gdyby byla dziewczynka to namawialabym enaka na to imie. Podoba mi sie wolac na nia Lili[emoji1] tutaj w es to bylaby chyba jedyna z takim imieniem.
Ale bedzie chlopak[emoji1] Hugo. A tutaj to dosyc popularne imie. Ale co tam mi sie podoba, enkowi tez wiec tak juz zostanie[emoji1]

Też bardzo lubie Lilianna i mimo,że zrobiło się dość popularne ostatnio to u mnie nadal malo dzieci ma tak na imie :)

U mnie w rodzinie z tych najmłodszych to Nadia, Oliwia i Daria.

Lilianna fajne imię i nie wydaje mi się być aż tak popularne

u mnie najmłodsze pokolenie to: Mikołaj, Zuzanna, Bartosz, Dawid, Gustaw, Jagoda, Ignacy, Jeremi i Maja...

no i najmłodszy mój Leoncjo :)

A my z mężem ostatnio rozważamy Antka. Niestety wczoraj okazało się, że mój brat z żoną tak samo planują nazwać swojego syna który urodzi się ok tydzień wcześniej. I tak mój ojciec miałby dwóch wnuków Antków...

reklama
Do góry