reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

Ja mam w domu Natalkę ..mega zdolne dziecko ;-)11 lat ma 4 klasa ;-)a synka mam Leosia ....byłam przeciwna a teraz okazuje się ,ze jest jedyny w przedszkolu,jedyny w przychodni...super ...jak rozrabia to każdy się eon zawodowiec....kocham to imię

Teraz jak będzie córka to Daria...syn.....?????szukam....szukam....

reklama
Corcie wymyslilam Zuzię nie celowo, pozniej uswiadomilam sobie ze moja babcia tak miala na imie . Ale przyszlemu mezowi smutno sie zrobilo bo na imie jego babć sie nie zgodzilam. Synus Franek , ale też się krzywi :):confused:

U mnie Lila miała być wpierw Majką, a potem Anielką. Maja odpadła, gdyż mocno popularne, ale niestety Lila już też ;)
Za to Aniela to po babci mojego faceta. I od połowy do końca ciąży tak miała mieć na imię, jednakże ciotka mojego na urodzinach brata zasiała ziarnko niepewności (nie wiedzieli o naszych planach) i stwierdziłam, że mogą ją za bardzo porównywać do babci. No, ale w sumie jak już rodziłam, to doszłam do wniosku, że Aniela za mocno kojarzy się z aniołem, a moje dziecko to diabeł wcielony. Nie pomyliłam się :)

Teraz czuję, że będzie dziewczynka i nadal myślę nad Mają albo Anielą ;)
Dla chłopca Aleksander albo Bernard.

Hahahh
Moja Lila też miała być Aniela. Haha i też diablica z niej niezła. Lilianna w końcu jest ale Aniela nadal mi się podoba.

Ja uwielbiam imię Lilianna, póki co prowadzi w moim prywatnym rankingu :) nawet wczoraj, kiedy napomknelam o zrobieniu listy imion dziewczecych to mąż stwierdził, ale przecież już wybrane - Lilianna. A jeszcze kilka dni temu był na nie :p

reklama
My dla chłopca mamy Antek, a dla dziewczynki mąż chciałby Marysia ale mi jakoś nie podchodzi tylko sama nie wiem jakie bym chciała. Liliana mi się podoba ale u nas dużo teraz Liliek w okolicy

Do góry