reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

Ja mam po 2 typy na każdą płeć, więc mogę czekać na bliźniaki:D Dla dziewczynki: Liliana lub Urszula, a dla chłopca Mikołaj lub Ludwik:)

reklama
@larkaa Laura bardzo ładnie :)

My dla dziewczynki niezmiennie Marysia, jeszcze przed dwoma kreskami to wiedzieliśmy. ;)
Ale pojawiła się konkretniejsza myśl męża co dla chłopca: Antoni. Brzmi poważnie, ale Antek i Antoś brzmią słodko :) Chociaż mi się też Jaś podoba...

To chyba mam problem z głowy bo dla dziewczynki nie mogłam się zdecydować, dla chłopca znajdę o wiele szybciej imię. Zaczynam intensywnie myśleć.

My wczoraj z mężem dyskutowalismy o imieniu, ja mu czytałam a on NIE, Nie..... Albo X ma kolega.... No i w końcu są dwa, które jak się wyraził " może być " ... Nikos i Tymus ale widzę, bardziej mu pasuje Tymoteusz. Zobaczymy..

reklama
Do góry