reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

remeny Zosia śliczne imię!:-) Mi tak jak Befatce1982 bardzo dobrze się kojarzy - coś chyba w tym imieniu jest..:wink:!?!?!

MrsF no to masz niezły orzech do zgryzienia...:sorry:
Mi najbardziej podoba się William Michael (choć Michael nawet bardziej od Williama) albo James Adam:tak::yes::wink::yes: Adam to moja pierwsza, wielka miłość, hehe:-D
Jeśli chodzi o Edwarda, Eryka i Roberta, to dla mnie troszkę za twarde i nie kojarzą mi się dobrze...:no::baffled:
MrsF a jakie imię macie wybrane dla dziewczynki?

reklama
Dzieki dziewczyny! :-) Widze ze moje ulubione opcje tez i tu wygrywaja. :-):rofl2:
Musze meza zaciagnac przed kompa zeby sam zobaczyl ze James Adam albo William Michael najbardziej sie podobaja. Zrobilam maly blad bo jak Rod tak ladnie i bez bicia zaakceptowal moj wybor imienia dla dziewczynki (i od razu zaczal praktykowac wymowe z polskim akcentem :sorry:) to ja ze szczescia mu powiedzialam ze on ma ostatnie zdanie co do imienia chlopca. No i teraz mam nauczke :confused2:

Juz mu delikatnie probowalam wyperswadowac Benjamin'a mowiac ze Benjamin'y to ja juz mam w domu dwa - fikusy :laugh2: ;-) W sumie to i tak nie jest tragicznie bo 'Ben' dla mnie brzmi lepiej niz Nelson, Winson, Malcolm albo Octavius (a to byly jego wczesniejsze ulubience! :szok:)

Stefanna, imie dla coreczki jest Urszula (bedzie pisane po polsku) i na drugie Anna (mojej mamy drugie imie i Rod'a mamy pierwsze). Balam sie ze moze 'tubylcy' beda sie meczyc z wymowa, a nie chcialabym dziecku utrudniac zycia trudnym imieniem, ale wszyskim sie bardzo podoba a szczegolnie w wersji Ula.

MrsF dla dziewczynki też bardzo ładnie Urszula Anna - to drugie w szczególności , hehe :-D:yes::-D!!!
Powodzenia w przekonywaniu Mężusia!:wink:

MrsF dla dziewczynki też bardzo ładnie Urszula Anna - to drugie w szczególności , hehe :-D:yes::-D!!!
Powodzenia w przekonywaniu Mężusia!:wink:

Bardzo dziekuje, mi tez sie podoba i gratuluje imienia :-D A z tym wyperswadowaniem Benjamin'a to musze delikatnie zeby sie nie zezloscil bo jeszcze mu sie przypomni Nelson i Octavius :laugh2:

MrsF mnie tez podoba sie James Adam a jak bylam mala moje wszystkie lalki plci meskiej nosily imie Michael szlalalam za tym imieniem
Benjamin juz mniej zwlaszcza ze byla kiedys bajka o sloniu Benjaminie której nie nawidzilam:-)
Powodzenia
U mnie ciagle dominuje Kaya;-):-D

reklama
Befatka, mi się to imię bardzo podoba. I nawet braliśmy je pod uwagę. Chociaż nie wiem, czy w Polsce jest takie zarejestrowane.

Do góry