reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

reklama
widze ze ilosc Lenek bedzie wzrastac a nasza miala byc jedyna Lenka :-D
mielismy nawet problem z ochrzczeniem bo nie ma takies swietej to moja babcie (88 lat) powiedziala ze "to nic nie szkodzi nasza bedzie swieta) ksiadz nas prawie wywalil :szok: ale chrzciny sie odbyly :tak:

teraz obstwiamy chlopca - Emil i koniec, maz sie uparl
a coreczke Lidke ale to jeszcze nie na bank

Jak będize chłopak (innej opcji mój mąż nie bierze pod uwagę) ;-) to będzie Konrad ale dla dziewczynki jeszcze nie myślelismy
grunt żeby było zdrowe:tak:

Ja najchetniej synka bym chciała, ale co bedzie to bedzie:tak:Jesli synek to Jacek, a jesli córeczka to Zosia.

pozdrawiam wszystkie marcóweczki:-)

Witam wszystkie przyszle mamy.
Ja juz pisalam imiona ale w mojej rodzinie nikt sie ze mna nie zgadza wiec mamy problem :no:ale z mezem mamy ubaw bo moja Werusia wymyslila imie dla dziewczynki tylko sie nie smiejcie a to imie to ZAGORA nie wiem skad takie wymyslila:tak:ale nigdy w zyciu tak nie nazwe Wero pewnie bedzie tak mowic do niej (jak to bedzie dziewczyna oczywiscie)juz nam to zapowiedziala.

url=http://www.abcslubu.pl]
08_31_2007_28_6_2003_42.png
[/url]

Dla chłopczyka podoba mi się Bartłomiej, Dominik, Patryk, niestety mojemu mężowi nie bardzo :dry:
ale jeszcze zobaczymy ;-):-p:cool2:

reklama
Ja się też coraz bardziej ku Jasiowi skłaniam.. jak już pisałam - w pierwszej ciąży też myślelismy o Jasiu, ale mój dziadek tak ma, a jakoś nie chciałam dać po nim.. ale jak teraz widzę te Jaśki przewijające się przez forum to bardzo fajnie mi się to imię kojarzy:-):-):-)

A zatem stan na dzień dzisiejszy to: Jan ....??? lub Maria Helena (choć Zosia też mi się po głowie pęta)

Do góry