reklama
Ann_
Fanka BB :)
nie no, nie miałam najmniejszego zamiaru Was obrazić :-)
Ja w sumie też kojarzę bo moja przyjaciółka to ogląda, ja jakoś nie jednak skojarzenie zostaje chyba tak już jest :-) ale to nic złego bo imię jest ładne, a teraz znam dzięki Tobie inną bohaterkę o tym imieniu :-)
Ja w sumie też kojarzę bo moja przyjaciółka to ogląda, ja jakoś nie jednak skojarzenie zostaje chyba tak już jest :-) ale to nic złego bo imię jest ładne, a teraz znam dzięki Tobie inną bohaterkę o tym imieniu :-)
joani
Chciałabym dać drugie imię po mężu, ale nie wiem czy już za długo nie będzie, bo imię ma 10 liter, do tego drugie 6 i nazwisko 7... pomyślimy.
Mąż ma tylko jedno i mówi, że się zawsze wkurzał, że wszyscy mieli dwa a on jedno. Ja też mam drugie, jak wszyscy w mojej rodzinie.
Mąż ma tylko jedno i mówi, że się zawsze wkurzał, że wszyscy mieli dwa a on jedno. Ja też mam drugie, jak wszyscy w mojej rodzinie.
maltanka
a mój maż ma dwa imiona i zawsze się na to wkurzał, a już najbardziej jak trzeba było wypełniać jakieś urzędowe dokumenty, no i powiedział, że dzieci będa miały po jednym
smokyeyes
ja też mam 2 imiona i nerwy mnie łapały jak musiałam coś wypełniać, nidgy nie wiedziałam czy podawać 1 czy 2 imiona i dlatego moje dzieci mają po jednym :-)a mój maż ma dwa imiona i zawsze się na to wkurzał, a już najbardziej jak trzeba było wypełniać jakieś urzędowe dokumenty, no i powiedział, że dzieci będa miały po jednym
maddlena
Ja mam jedno, mąż ma dwa, też czasem narzeka, że czasem trzeba pisać dwa, czasem jedno wystarczy. Antoś ma jedno, to i Franek też pewnie będzie miał jedno.
reklama
co do podwójnych imion to czasem się przydają, u mnie w pracy było 5 osób z tym samym imieniem i nazwiskiem i w mailach właśnie było zróżnicowanie drugim imieniem, a tak to chyba musieliby ponumerować...
Ja mam dwa i córka też, druga jak już jakieś wymyślimy pewnie też będzie miała dwa
Ja mam dwa i córka też, druga jak już jakieś wymyślimy pewnie też będzie miała dwa