reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona Naszych Wrześniowych Maluszków :)

Kasia ja przez pewien czas czytaj okres buntu nastolatek kazałam do siebie Magda mówić ale niewiele z tego wyszło :p bo każdy do Hanki przyzwyczajony, a i ja na Magdę nie "reagowałam" :D

reklama
Bubbles Filip super imie ;) :D

Kasica u nas jakby byl chlopiec to tez mial byc Natan/Nataniel (ja bylam z natanielem a maz za natanem) lub Dawid :) chyba robi sie to imie coraz bardziej popularne :)

Ann nie martw sie mój P wszystkie wazne sprawy konsultuje z chrzestną czasem jak mi sie nie chce gadać nim o czymś bo jest mi ganc egal mowię dzwon do ciotki - oczywiście jesli to nie tyczy sie mnie bezpośrednio ;)
Ona tez pomogła mi w przekonaniu go co do wyboru mieszkania w niwym nie starym budownictwie , ale czasem potrafi to byc wk.

A co do imion ja mam dwa ale zawsze podaje 1 mimo ze w do 2 widnieją i nikt mi problemu nigdy nie robił... Az z ciekawości zaraz spr na akcie urodzenia ;)

Haha co do wymyślania imion moi rodzice sie nie wywącaja - tacie pewnie nie bedzie sie podobać ;P Maruda nr1 ;) a teściowka za to namiętnie do P wydzwania z propozycjami ... Na początku miło mi było ale teraz juz mnie to wk..rza ;)

No to wszystkie mamy podobne problemy, Zawsze znajdzie się ktoś kto wtraci swoje trzy grosze :)

alpine ładne imię. Dokładnie, wystarczy by Wam się podobało :) a rodzinka zawsze lubi się wtrącać.

reklama
Do góry