reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych przyszłych bobasków :)

reklama
Ale wiesz zastanawia mnie jak w skrócie mówić na Dominika? Bez zdrabniania tego do jakichś Misiów czy czego tam jeszcze. Podobają mi się imiona które mają skróty. Nicholas - Nikoś, taka ala spolszczona wersja. Ale nam się podoba.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wybór imienia to bardzo ważna sprawa i widzę że nie tylko u nas była trudna.
Na pewno coś ładnego wybierzecie. Powodzenia ode mnie i mojego Remika

25_pixels, Wy i tak macie większe pole do popisu niż my. U Was można nazwać dziecko jakkolwiek, wszystko przejdzie :-D Chyba, że właśnie z tego powodu tak ciężko wybrać...

Hahaha nie żartuj. Mąż lubi Fast & Furious hahahaha. Pewnie dlatego takie imię chce dać [emoji12] swego czasu miał jakiegoś grata, nad którym pracował i potem brał udział w wyścigach. Ale nie tych ulicznych. Tylko bardziej legalnych [emoji23][emoji23][emoji23] wiec to może sentyment

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sobie wymyśliłam, że skoro w domu Natalia i Nadia to trzecia dziewczyna też na N musi być ale niestety pomysłów brak. Macie jakieś propozycje imion dla dziewczynki zaczynających się na literę N ?

reklama
Do góry