reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych przyszłych bobasków :)

reklama
Mi się podoba na pierwsze Anastazja. Mojemu mężowi niezbyt. No i co komuś wspomnę, że mi się podoba babki mówią: też lubisz Greya? Tak jakby tylko jedna Anastazja była...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja tam greya nie czytałam i nie oglądałam, a Anastazja super imię. Nastka. No uroczo.

Próbowałam to przeczytać, bo dostałam od kumpeli na urodziny. Ale nie dałam rady.
Bez sensu ludzie tak zaraz kojarzą [emoji12] chyba innych książek nie czytali. A Anastazja Romanov im mowię. A ludziska na mnie oczu wybałuszają bo nie wiedzą o kogo chodzi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Szanowne ciocie informuję że rodzinka wybrała mi dziś imię☺.
Witam się ..to ja Remigiusz, a mówią na mnie Remik

reklama
U nas też mała zmiana. Jako, że mąż jest na nie z imieniem Tymon to zaproponował Szymon. Czemu nie ;) Antoś też ładnie, ale mąż oczywiście na nie [emoji14] I Filip ładnie.. Ale koleżanka tak nazwała, więc puki co odpada ;P
A jak będzie dziewczynka to nie mam pojęcia.. Tyle pomysłów było w głowie, a teraz pustka ;P

Do góry