reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych przyszłych bobasków :)

Przekonalam meza, zeby zrezygnowal z imienia Mateusz :D i teraz zaproponowal Tymon/Tymoteusz :D mi sie podoba Tymuś [emoji7] a co wy sadzicie?

reklama
Bardzo ładne! I jedno i drugie. Tez Tymon "chodził mi po głowie" ale ostatecznie będzie Aleksander. Mówimy na niego Oluś :biggrin2:

No myslalam jeszcze nad Wojtkiem, ale siostra juz zabukowala [emoji14] Tymon sie tesciowej nie podoba.. juz meza przez telefon ochrzanila, ze ma cos innego wymyslec.. jakby to jej dziecko bylo..

Tymon i Tymoteusz ostatnio zbyt popularne. Ja fanka tych mniej popularnych imion, Mateuszek bardziej mi się podoba. Ale to tylko moje zdanie, wy wybierzecie to co wam się naj podoba

U mnie w brzuchu rośnie Tymon :) W rankingach popularnych imion jest dopiero na kilkunastym miejscu, więc nie wiem czy takie dość popularne. Pracuję w szkole i przedszkolu i nie znam żadnego Tymka, choć na forum trochę ich tu jest :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez ładnie :)
U mnie chociaz imie wybrane, wyprawke kompletuje itp. To mam dziwne przeczucie, ze tam siedzi dziewczynka.. jeszcze na fb dzisiaj dziewczyna napisala, ze z usg do 29 tyg wychodzil jej syn, nawet widziala siusiaka.. poszla na genetyczne i powiedzieli, ze to dziewczynka.. ja juz mam straszny metlik w glowie [emoji23]

reklama
Ja nie mam metliku, jestem pewna ze mam w brzuchu chłopca:yes:
Fakt, ze wczesniej czułam tak jak Ty
Ale siusiak dyndal aż milo na USG :p
Piec razy widziałam i dwóch lekarzy mi potwierdziło
Także czekam na Niego

Do góry