reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Maluszków :)

ellancz aniawos dzieki dziewczyny za poparcie :-D
asia dlatego chcemy jakies bardziej neutralne ale nie musi byc koniecznie tradycjonalnie polskie.
A tak przy okazji znalazlam taka smieszna stronke
Imiona z całego świata
No i jeszcze na obrone Sasi wygrzebalam :-)
Saskia

reklama
Dla chłopca miałam całą litanie imion, kiedy urodziła sie dziewczynka hmmm... bardzo ciężko było nam wybrać jakieś imie. Miałbyć Natan a jest Nadia :tak:

Z moim D. mieliśmy odmienne zdania co do imienia, długo rozwazalismy rózne opcje, ale wiadomo KOMPROMIS, on napisał na karteczce 5 imion i ja również okazało sie ze przy jednym imieniu jestesmy zgodni :-) i została Nadina. Jezeli macie problem z przekabaceniem chłopa/rodziny/znajomych to starajcie sie dość czesto używać imienia które wam sie spodobało, on sie obsłucha i po pewnym czasie zaakceptuje i okaże sie ze tez mu sie podoba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hmm, ja też pierwszy raz się spotykam z takim imieniem, ale podoba mi się, jednak w Polsce nie zawsze by takie imię pewnie akceptowano...

u nas dalej dzidzia bezimienna, z tych co mamy imion muszę sama wybrać, S wszystko jedno bo wszystkie mu sie podobają, a mała codziennie mówi inaczej, więc moja decyzja :) ale jakaż trudna!!!!!!

reklama
Do góry