reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Maluszków :)

reklama
Mi sie podoba Maja, byla nawet na naszej liscie imion.
U nas wczoraj wieczorem stanelo na Lena Janina ale z malym zaznaczeniem ze jak nam sie jakies nowe imie spodoba to moze jeszcze Lene zmienimy :-)
Moj M stwierdzil wczoraj ze Saskia, pomimo ze mu sie bardzo podoba, to za bardzo germansko brzmi wiec jest Lena :-)

dziuba Dominika, Maja dla mnie za bardzo "oklepane"..też znam dwie Dominiki..super dziewczyny..
bluetooth dobry wybór:-)

Dziuba ja też bym chyba na Milenkę postawiła, tak jak Ania napisała - Dominika i Maja ładnie, ale strasznie dużo dziewczynek o tych imionach. Moja koleżanka ze studiów to Milena- cud miód dziewczyna, do tego piękna i mądra :tak:
Bluetooth moja Nelka miała być Leną, także wybór moim zdaniem jak najbardziej słuszny :-D

Dzieki dziewczyny, Co prawda to jeszcze nie finalna decyzja ale jesli nic lepszego nie znajdziemy to Lenka zostanie :-) Chociaz moj M mowi ze Lenka to nie jest zrdobnienie od Lena wiec nie wiem jak mam do niej zdrobniale mowic :nerd:
Milena tez ladnie brzmi i fakt, nie taka popularna

Gdzies tam przeczytal ze po prostu innym imieniem tak jak jest Lech i Leszek. Niby to samo a jednak dwa rozne imiona. A nie chcialam wchodzic w dyskusje bo na razie nie ma sensu.

to fakt co do Leszków, ale to tak z każdym imieniem by można było... Eugeniusz i Gienek by też musieli by być innymi imionami... a Lenka jak najbardziej od Leny, ja jeśli bym sie na Milene zdecydowała to też będę wołać Lenka!

reklama
No wlasnie jego tlumaczenie mnie tez za bardzo nie przekonuje dlatego jesli zostaniemy przy tym imieniu to ja na pewno bede na nia Lenka mowic, czy mu sie to podoba czy nie :-)

Do góry