reklama
kurcze, mój mąż ostatnio sam wymyślił Adę, chyba po majówce, bo byliśmy z moimi Dupkami na działce, a jedna z moich przyjaciółek ma na imię Adriana i tak mu jakoś się spodobało nagle... ale u nas też ciągle dylemat między Dominiką, Milenka albo Mają, S i mała chcą Majkę, ale tak dużo teraz Majek że sama nie wiem... a jeszcze jak mi jakąś Adę dorzucił to tym gorzej... jakoś z Martyną łatwiej mi to przyszło!
Wy to chociaż macie kilka wariantów więc jest z czego wybierać.kurcze, mój mąż ostatnio sam wymyślił Adę, chyba po majówce, bo byliśmy z moimi Dupkami na działce, a jedna z moich przyjaciółek ma na imię Adriana i tak mu jakoś się spodobało nagle... ale u nas też ciągle dylemat między Dominiką, Milenka albo Mają, S i mała chcą Majkę, ale tak dużo teraz Majek że sama nie wiem... a jeszcze jak mi jakąś Adę dorzucił to tym gorzej... jakoś z Martyną łatwiej mi to przyszło!
U nas narazie stanęło na Wojtku. Nie jestem w 100% przekonana a innych pomysłów jakoś brak
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Ja jestem za imieniem Julia
Bardzo wdzieczne imie dla dziewczynki .Moja Julka to dziewczynka bardzo wrazliwa bardzo uczuciowa a jednoczesnie z charakterem Nie ma dnia by mi nie powiedziała "kocham Cie"
Bardzo wdzieczne imie dla dziewczynki .Moja Julka to dziewczynka bardzo wrazliwa bardzo uczuciowa a jednoczesnie z charakterem Nie ma dnia by mi nie powiedziała "kocham Cie"
Ja jestem za imieniem Julia
Ja mam koleżankę która ma córeczkę Julkę i jest tak słodka że hej, i wierze Ci że właśnie tak jest jak piszesz
magda1977
Na zdjęciu jest pod suwaczkiem
Za to Kasia to dziewczynka bardzo charakterna i uparta i bardzo sie irytuje jak cos jej odrazu nie chce wyjśc,niecierpliwa.
Za to Kasia to dziewczynka bardzo charakterna i uparta i bardzo sie irytuje jak cos jej odrazu nie chce wyjśc,niecierpliwa.
ewelinak1
Fanka BB :)
A mnie ostatnio naszły wątpliwości co do wybranego imienia. Moi chłopcy marudzą, że ma być Mellisa - a mi się jedynie z herbatką to jakoś....
Chciałabym też, żeby imię miało odpowiednik polski, żeby tutaj było łatwo i w \Polsce.
Sophia to Zosia - ale niektórzy uważają, że Sophia dla malutkiej dziewczynki to za poważne imię...
Nie wiem - jeszcze poszukam i pomyślę
A tutaj fajna stronka z imionami z całego świata
dla dziewczynek
Girl Name, Girl Names, Baby Girls Name, Female Baby Name
dla chłopców
Boys Name, Baby Boy Names with Meaning, Name of Boys
Chciałabym też, żeby imię miało odpowiednik polski, żeby tutaj było łatwo i w \Polsce.
Sophia to Zosia - ale niektórzy uważają, że Sophia dla malutkiej dziewczynki to za poważne imię...
Nie wiem - jeszcze poszukam i pomyślę
A tutaj fajna stronka z imionami z całego świata
dla dziewczynek
Girl Name, Girl Names, Baby Girls Name, Female Baby Name
dla chłopców
Boys Name, Baby Boy Names with Meaning, Name of Boys
reklama
magda1977
E dlaczego Sophia bardzo ładne imię i pasuje do malej dziewczynki Przecież da się je zdrobnić?