reklama
A to mnie bardzo zaciekawiło co piszesz, rzeczywiście musi to byc sprawa środowiska. Hmm...ale jakiego? ciekawe od czego zależy "moda" na dane imię? Ja z małych Wiktorów nie znam żadnego! Czyli odwrotnie jak u ciebie. U nas co drugi maluch to własnie Kuba lub Michał lub Mikołaj. A wsród dziewczynek króluje Wiktoria i Martynka.
Czasami to sie smiejemy, ze tyle tych Wiktorków. Z moich znajomych ze szkoły i pracy, które przychodza mi na mysl w tej chwili u 6 dziewczyn sa Wiktorki. Najstarszy ma 4 lata, a dwaj najmłodsi po poł roku.
Sapik3
Zaciekawiona BB
U mnie też zatrzesienie od Martynek i Szymonków zaś :-) Dletego my wybralismy synusia Kubuś a córcia Maja ale juz wiemy ze bedzie córcia raczej na 100% wiec na szczescie imie sie wszystkim podoba i my też zadowoleni :-)
Kurcze najważniejsze żeby imię podobało się rodzicom malca no i by nie było jakoś specjalnie wymyślne. Chyba nie ma nic gorszego jak zestawienie typu Kasandra Kowalska
Ja już tak to lepiej brzmi Kasandra Kovalsky :-) jak nic gwarantuje sukces w show biznesie
mój mąż ma fioła na punkcie imienia xavier, strasznie mu sie podoba- nawet wczoraj o tym rozmawialismy- bo ja oczywiście mam inne zdanie ale dzieki Bogu nie dane jest mu miec syna- bynajmniej ze mna bo ja już swój starganik zamykam ))
albo etiennette wisniewska lub tez xavier wisniewski hmmm... znacie ich?
Pierwsze słysze;-)
Ale chyba moze byc Ksawery, nie jest najgorsze
reklama