reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla dzieci

reklama
Wlasnie mial byc Tomek ale za bardzo oklepane a z mezem stwierdzilismy ze lubimy proste imiona gdzie w dowodzie jest identycznie jak sie mowi do osoby, my tez prosto Lukasz i Agata, coreczka tylko wyjatkiem jest Zuzanna, taka slabosc:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas wcześniej dla syna wybrane mieliśmy Adam albo Maciej. Teraz mąż myśli czy zostawiamy czy będzie jakieś inne. Dla mnie bardzo kiedyś się Wiktor podobał ale za dużo Wiktorów w okolicy i w rodzinie. Robert pięknie ale u nas dlab męża się nie podoba. Krzyś super ale mój były tak się nazywa więc tego.....

U nas będzie Marta albo Antoni. Jak chłopak, na drugie dostanie Idzi - to mało znane obecnie imię, ale wiąże się z nim osobista historia: mieszkamy stosunkowo blisko od kościoła - sanktuarium pod jego wezwaniem, a to patron osób starających się o potomstwo. I zawsze jak wracałam od naprotechnologa i wyniki były nie takie, to zatrzymywałam się po drodze w parku przy tym kościele i ryczałam pod figurą tego świętego. A potem dowiedziałam się o ciąży 1 września, czyli w święto tego świętego Idziego ;). A jeszcze wcześniej przyśniło mi się, że mój mąż mówi mi, że jestem już w ciąży, co skomentowałam "eeee, gdzie tam", a on "zobaczysz niedługo, jak będziesz miała dostać okres i nie dostaniesz" ;). Nie wierzę w przypadki ;).

reklama
Do góry