Guusia , podoba nie podoba, rzecz gustu!ale wyobrazasz sobie los takiego dziecka w szkole?dzieci sa okrutne...dla mnie to przesada!
szczerze mowiac, bylam zdziwiona jak dziewczyny zaczely krytykowac rozne imiona, bo pomyslalam, ze jest nas tutaj tak duzo, ze latwo mozna kogos urazic!ale jak przeczytalam imie Zyraf parsknelam smiechem, przepraszam...ale dla mnie to jest przegiecie!!!!
Dagna - bardzo mi sie podoba kluskaa na serio mam kolezanke ktora tez miala cala liste imion i nie mogla sie zdecydowac, ale jak tylko ja zobaczyla, od razu wiedziala, ze to bedzie Ola
Beniaminko - u nas juz na 100% bedzie Filip mimo, ze u Kochania w rodzinie jest juz dwoch...mowi sie trudnonam sie podoba i tyle!!!!!
Z tym imieniem Zyraf to wydaje mi sie lekka przesada. Najbardziej to szkoda dzieciaczka, bo jak alcia piszesz dzieci sa bardzo szczere, az do bólu. Ale to juz kazdego sprawa, na temat gustów podobno sie nie dyskutuje:-)
U mojej siostry ostatnio było identycznie, jak u Twojej kolezanki, brała pod uwage duzo imion, a Oli to nie brała nawet pod uwage, i jest Ola
A co do Filipa to tez mi sie podoba, u mnie znam tylko jednego małego Filipka. Ale M. kreci nosem. Juz przestałam zwracac na to uwage, bo ciagle cos mu nie pasi