reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona Naszych fasolek

kalina- a wcześniej miał być synek czy nie wiedzieliście jeszcze??Hehe ja się boję kupować rzeczy dla konkretnej płci bo to potem różnie wychodzi. U mojej kumpeli z pracy do końca miał być synek, na wszystkich usg tak wychodziło, a urodziła się Maja. Wszyscy byli w szoku :-D a takich historii naprawde sużo znam :tak:

reklama
kalina- a wcześniej miał być synek czy nie wiedzieliście jeszcze??Hehe ja się boję kupować rzeczy dla konkretnej płci bo to potem różnie wychodzi. U mojej kumpeli z pracy do końca miał być synek, na wszystkich usg tak wychodziło, a urodziła się Maja. Wszyscy byli w szoku :-D a takich historii naprawde sużo znam :tak:

Eeee, nie miał być, tylko ja sobie tak ubzdurałam :tak: Ale i tak byłam w szoku :-D:-D:-D Najpierw pani powiedziała, że nie widzi tu synka, ale jeszcze sprawdzi po badaniu, a potem powiedziała, że na bank go nie widzi, że to dziewczynka - i mam to nawet na papierze :-D

kalina w takim razie główkujcie:) fajnie, że troszkę i dziewczynek będzie w czerwcóweczkach:)

u mnie w rodzinie na razie tylko jeden przypadek pomyłki w płci, ale z ubiegłego roku, kuzynka miala mieć córke, aż do dnia przed porodem, kiedy to w szpitalu zupełni inny lekarz niż prowadzący ciąże, powiedział zabieramy się za cesrke, co by chłopak za bardzo się nie męczył, no i był szok, wszystko przygotowane dla dziewczynki:)

moja Pani doktor już na dwóch wizytach dała mi usg ze strzałeczką na siusiaka:tak:

No ja mam nadzieję, że już się nie zmini nasza druga córeczka w synka :tak:
I nawet chyba mamy imię - Ksenia :-D Jeszcze w grę wchodzi kilka innych, najsilniejszy typ to Jaśmina. Jednak Ksenia najbardziej przypomina Benia... ;-)

No ja mam nadzieję, że już się nie zmini nasza druga córeczka w synka :tak:
I nawet chyba mamy imię - Ksenia :-D Jeszcze w grę wchodzi kilka innych, najsilniejszy typ to Jaśmina. Jednak Ksenia najbardziej przypomina Benia... ;-)

Ksenia, Ksenia, Ksenia :-D. Super! Nawet mojemu A się podoba :tak:.

Dominka-Essex ja zawsze powtarzalam ze jedynym tatuazem jaki moglabym sobie zrobic to imie mojego dziecka, bo to jedyna rzecz w zyciu ktora sie nigdy nie zmieni. Wiec jesli lubisz/ chcesz miec tatuaz to uwazam ze pomysl jest swietny!!!

Ja bardzo lubie, i Maya juz mam wytatulowany. Tym razem tez tylko bede mogla to zrobie nastepnej corci imie. Jedyne co to mysle nad miejscem umieszczenia ;-)

tatuaż z imieniem dzieci dla mnie jak najbardziej, choć osobiście ja w ogóle za tatuażami nie przepadam i raczej zadnego nie będe mieć, ale jak to się mówi ...nigdy nie mów nigdy :-)
Podoba mi się imię Ksenia. Bardzo. Ale w takiej właśnie wersji, bo Xenia nie bardzo. A tak też chyba nadają.
Ja ciągle myslę o imieniu dla chlopca, którego wypatrzyl lekarz.
Zastanawiamy sie ostatnio nad Dawid Tomasz. Drugie imie byłoby po dziadku męża. hmm... myślę ze takie ponadczasowe ale to jeszcze nie wersja ostateczna.
Bo jeśli wyskoczyłaby jednak dziewczynka to oczywiste dla nas że to by była Emilka Anna lub Emilka Paula :-)

reklama
Dziewczyny, a co myslicie o tatuazu z imilko na pierwszą literkę imienia eniem dziecka :confused::confused:
Oczywiscie na sobie a nie na dziecku :-D:-D

Dominiko ja lubię tatuaże i nawet sama mam jeden:tak:. Tatuaż to fajna sprawa, a zwłaszcza z imieniem dziecka:-). Teraz jakbym się decydowała na tatuaż to tylko na pierwszą literkę z imienia:-) no i musiałabym sie poważnie nad miejscem zastanowić.
Tatuaże są super, pod warunkiem że jesteś pewna że chcesz go mieć! Ja o swoim zapominam że go mam, po prostu mam wrażenie że jest na mnie od urodzenia:-D.

Do góry