reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona Naszych fasolek

Sabin, w ogóle nie przesadzasz, tylko przesadza pan teść. Ale mam dla Ciebie poradę ;-);-);-)
Wymyśl jakieś imię kompletnie od czapy, może jakaś Hermenegilda albo Petronela, niech teściu się poirytuje, za chwilę uzna, że Hania jest boskie :-D No i może ciut mu utrzes nochala :-p

Kalina Malina ale mnie rozbawiłaś moja teściowa ma na drugie Petronela co jest słodką tajemnicą w rodzinie męża:-)

reklama
Wprawdzie jeszcze nie znamy z mezem plci dzidzi ale jesli bedzie chlopiec to Dawid a dziewczynka Monika. Moze pospolite ale mnie sie bardzo podobaja :-)

O kurcze, nie mogę pozostawić tego bez komentarza. :-D Imię Monika to bardzo ładne imię i napewno nie pospolite!!!!!:-D

Monika tez mi sie bardzo podoba to imie :-) no z tym pospolite to moze faktycznie przesadzilam :-D w kazdym razie wole imiona bardziej tradycyjne niz jakies wymyslne jesli wiesz co mam na mysli :happy:

Sabina nie przejmuj się my też zostaliśmy skrytykowani przez teściową jak usłyszała, że będzie miał na imię Szymon i się zaczęło a dlaczego a z nikim tego nie skonsultowaliśmy ona myślała, że imię obgadamy wspólnie a tak w ogóle to od męża strony liczyli jakoś na dziewczynkę i pytali a jak by była córka jak by miała na imię to powiedziałam, że Majeczka to tak mnie wyśmiali powiedzieli dobrze, że to będzie jednak chłopczyk bo Maja to beznadzieja. A niech se gadają imiona są wybrane i ich nie zmienię zresztą przyzwyczaiłam się jak wołam bo brzuszka i kocham mojego Szymonka.

Nie wazne, co sie innym podoba lub nie, wazne natomiast, co nam sie podoba i tyle. My wybralismy imie, takie, ktore nam wydalo sie fajne, a nie takie, jakie by np. pasowalo moim rodzicom i tesciom:tak:

reklama
Do góry