reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
Patryk :-) <3A ja z nudów zapytam :
Jakie wam sie bardziej podoba z 2 typów do każdej płci :
Dz: Nina / Ina
Ch: Patryk/ Mateusz
Nina
Ola_fasola
Moderatorka
Lilija mi sie Patryk podoba, Nina tez ładnie. Ina też mi sie podoba jeszcze Inga
U nas dziewczynka bedzie Pola, jak chłopiec to mamy juz listę mi sie Kazik podoba ale mój R mówi ze chyba mi na głowę padło... Moze Igor, Ignacy albo Nikodem, Jaś..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
U nas dziewczynka bedzie Pola, jak chłopiec to mamy juz listę mi sie Kazik podoba ale mój R mówi ze chyba mi na głowę padło... Moze Igor, Ignacy albo Nikodem, Jaś..
mama_NS
Fanka BB :)
Tez bedziemy miec Pole jesli bedzie dziewczynka [emoji1]Lilija mi sie Patryk podoba, Nina tez ładnie. Ina też mi sie podoba jeszcze Inga
Agnieszka91
U nas dla chłopczyka mamy jak na razie wybrane właśnie imię Mateusz. A z tych dwóch dla dziewczynki ładniejsze Nina.A ja z nudów zapytam :
Jakie wam sie bardziej podoba z 2 typów do każdej płci :
Dz: Nina / Ina
Ch: Patryk/ Mateusz
A my dla dziewczynki mamy jak na razie Emilka, Zuzia i Natalka. Chociaż mężowi to ostatnie się nie podoba. Co do zuzi to było wybrane przy pierwszej ciąży ale okazało się że chlopak będzie. Teraz wolałabym Emilke bo zuziek jest bardzo bardzo dużo.
Agnieszka91
Mój teść ma na imię KazimierzLilija mi sie Patryk podoba, Nina tez ładnie. Ina też mi sie podoba jeszcze Inga
mama_NS
Mi sie Emilka strasznie podoba, ale mezowi jak narazie nie wiec stanęło na PoliU nas dla chłopczyka mamy jak na razie wybrane właśnie imię Mateusz. A z tych dwóch dla dziewczynki ładniejsze Nina.
A my dla dziewczynki mamy jak na razie Emilka, Zuzia i Natalka. Chociaż mężowi to ostatnie się nie podoba. Co do zuzi to było wybrane przy pierwszej ciąży ale okazało się że chlopak będzie. Teraz wolałabym Emilke bo zuziek jest bardzo bardzo dużo.
reklama
eveee
Moderatorka
Nina i Mateusz. :-)