reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona marcowych dzieci 2017

Moja koleżanka też ma psa Borysa. [emoji12]
Zresztą jedna dziewczyna na forum ma psa Lili. [emoji23]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Obojętnie czy podoba mi się jakieś imię czy nie ja nie lubię jak zwierzęta nazywa się imionami ludzkimi. Przecież jest tyle ładnych i śmiesznych nazw które można przypasować do zwierzątka typu plamka, dexter, mruczek, roki ,szarik, mrówka czy nawet doda ( kuzyn tak nazwał psa)

reklama
Obojętnie czy podoba mi się jakieś imię czy nie ja nie lubię jak zwierzęta nazywa się imionami ludzkimi. Przecież jest tyle ładnych i śmiesznych nazw które można przypasować do zwierzątka typu plamka, dexter, mruczek, roki ,szarik, mrówka czy nawet doda ( kuzyn tak nazwał psa)
zgadzam się z Toba.

Jak byłam mała i mieszkałam u rodziców to sąsiad miał psa o imieniu Aga :crazy: Boże jak mnie to denerwowało jak on wołał tak do tego psa i gwizdał i cmokał ... brak słów:no:

U nas syn to będzie chyba Maximilian albo Maksymilian tylko nie wiemy w której jeszcze formie i Też mnie denerwuje że ludzie ludzkimi imionami nazywają zwierzęta. Trochę to bez taktu....
Nasza córa ma na imię Matylda a jak druga też będzie córeczka to znowu będzie problem. Imię dla pierworodnej wybraliśmy pół godziny przed cesarka ;)

Cluue, haha, znam to! Kiedys szlam do szkoły i nagle słyszę "Zuzia! Zuzia! Uważaj!", odwracam sie bo myślałam ze jakaś nauczycielka mnie wola czy cos, a okazało sie ze jakaś babeczka wolała swojego pieska :D

Imiona dla maluszka już wybrane od dawna, chłopiec bedzie Kacper, a dziewczynka Natalia Zofia :)

Cluue mój chrześniak jest Mieszko <3 Misio do niego mówimy ;) Mnie się prawie żadne imiona nie podobają (te "akceptowalne" zajęte wśród najbliższych), ale głupio do 18-stki wołać "dziecko" :p Poczekamy na płeć i dopiero się będziemy zastanawiać. Dla chłopca jakoś więcej pomysłów. Co do psów to znam Zenka, Jadzię, Lili, Polę, Zuzkę, Maksa, Kubę, Kacpra, Mariana, Leona - serio nie ma się tym co sugerować, o ile nie dasz dziecku Azor albo Reksio to nikomu nic do tego ;) Mnie akurat bawią ludzkie imiona dla psów, nie przeszkadza mi to wcale :)

My na razie mamy zgodność co do Ignacego lub Igi, byle nie razem w zestawie:) ale zobaczymy, co jeszcze do głowy przyjdzie do marca.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry