Monika mi się zdaje że każde dziecko ma problem z R dopóki się go nie nauczyTo ja chciałam Robert a u mnie oby dwoje dzieci miało zawsze problem z R i później jak mały będzie się przedstawiać to będzie lobelt albo jobejt hahha więc raczej odpada
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Może i tak moi akurat mieli problemy zbyt krótkie wiedzidelko pod językiem i mieli podcinane kilka razy i do logopedy też długo z nimi chodziłam bo z innymi głoskami, literkami też był problemMonika mi się zdaje że każde dziecko ma problem z R dopóki się go nie nauczy
Mój ma problem z R do dziś przez wedzidelko i musimy jeździć do logopedy, te łatwiejsze słowa z R mówi, ale inne ciężkoMonika mi się zdaje że każde dziecko ma problem z R dopóki się go nie nauczy
O to jak mój, ale my nie podcinamy póki co, bo aż tak źle może nie jest więc na razie ćwiczymyMoże i tak moi akurat mieli problemy zbyt krótkie wiedzidelko pod językiem i mieli podcinane kilka razy i do logopedy też długo z nimi chodziłam bo z innymi głoskami, literkami też był problem
marzec.2019
Zaciekawiona BB
Ja też jeszcze nie do końca zdecydowana jestem ale myślę że jak już zobacze córcie to okresle od razu jakie imie do niej pasujeJa też jeszcze nie mam imienia wybranego nawet typu albo tak albo tak. Podoba mi się kilka Jaś, Robert, Wojtek, Wiktor, Franek, Filip ale żadne jakoś tak że te i koniec.
marzec.2019
Zaciekawiona BB
Chodziło mi o AnaSTASIA z 'i' krótkie i "s" no ale nie zaprzecze że to moja twórczośćStasia to raczej twórczość własna bo z Anastazja nie ma nic wspólnego [emoji16]
reklama
Podziel się: