reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

u mnie jak bedzie chlopiec (a takie mam przeczucie) to na 100% bedzie Jonatan( Jonatan a nie Dżonatan w wymowie) a dla dziewczynki to podobaja mi sie Vanessa i ostatnio Sofie(Sofi) ale pewnie jeszcze mi sie zmieni:-)

reklama
Chłopiec: Dominik, Igor, Wiktor, Oliwier,
Dziewczynka: Weronika, Iga, Dominika, Ada, Oliwia
Nie wiemy jeszcze na które sie zdecydujemy

Chłopiec: Dominik, Igor, Wiktor, Oliwier,
Dziewczynka: Weronika, Iga, Dominika, Ada, Oliwia
Nie wiemy jeszcze na które sie zdecydujemy

Mój synek ma Dominik:-)

nie byłam przekonana ale teraz mi sie podoba mojej koleżanki imie dla córeczki Aurelia ale mój M mówi że jak dla babci imię no może faktycznie tak troche brzmi babcinie ale jest ładne:tak:ale my na bank Nadia lub Nikola a chłopak Kacper(tylko M jeszcze pewnie coś wymyśli ale jak narazie to dla chłopca to imie)

Powtarzam się ale co tam hehe jak pisac to do skutku:-p

a ja totalnie mam przeczucia w tej ciazy kto mieszka w brzuszku!!!!
w pierwszej bylam pewna ze chlopak od poczatku - sprawdzilo sie!
w drugiej czulam dziewczynke - niestety nie wiem czy sie sprawdzilo.
a teraz nic pustka! :-D

Patrysiu u nas jeśli będzie dziewczynka to tez na bank albo Nikola albo Nadia:tak::tak: ale co do chłopca to nie mamy pojęcia. Ale w sumie jeszcze sie nie zastanawialiśmy...mamy jeszcze dużo czasu:-)

reklama
mi zawsze sie podobało imie Julia ...Natalia.......ale to jeszcze nic pewnego ..... dla chłopca sama nie wiem jeszcze ....moj synek ma na imię Patrick David .....::)

Do góry