Widze, ze Ignacy jest popularym imienie wsrod przyszlych mam. Ja rowniez chcialbym miec malego Ignacego (ewentualnie Witolda lub Eryka) ale imie dl chlopca wybiera maz. Dziewczynka bedzie Antonina (Tosia) albo Zofia (Zosia). Mojej rodzinie ni podobaja sie moje propozycje ale trudno....
reklama
maamcia
Początkująca w BB
Ja bardzo liczę na dziewczynkę, wtedy będzie Michalina. A jeśli będzie drugi chłopczyk to... nie mam żadnego pomysłu na imie
Cześć dziewuszki.... z tej strony Emilia ... czytam wasze wpisy o imionach dla waszych pociechj i jestem w szoku, iż dużo z was przyszłe mamusie rozpatruje moje imię pod uwagę dla swoich córeczek
Sądziłam, że już jest ponad czasowe hehe...
Najbardziej spodobała mi się wypowiedź: mysiak z 24-05; z propozycją imion Emilia - moje imię i Maciek - imię mojego męża.
Powiem Ci mysiak, iż to strzał w 10-siątkę pozdrówki
Sądziłam, że już jest ponad czasowe hehe...
Najbardziej spodobała mi się wypowiedź: mysiak z 24-05; z propozycją imion Emilia - moje imię i Maciek - imię mojego męża.
Powiem Ci mysiak, iż to strzał w 10-siątkę pozdrówki
domiska1
Fanka BB :)
my w kwestii imion kompletnie nie możemy się z mężem dogadać więc dopiero będzie cyrk chyba poczekamy na płeć to połowa pomysłów odpadnie
Podoba mi się Lena, Zuzia - ale już Zuzanna nie bardzo, a Zuza nie istnieje grr Ola mi się też podoba ale oczywiście mojemu księciuniowi nie
Co do chłopców mi się podoba Mateusz, Piotr, Paweł, a mój książę wymyśla jakieś cuda - niewidy ech nie będzie łatwo )))
Podoba mi się Lena, Zuzia - ale już Zuzanna nie bardzo, a Zuza nie istnieje grr Ola mi się też podoba ale oczywiście mojemu księciuniowi nie
Co do chłopców mi się podoba Mateusz, Piotr, Paweł, a mój książę wymyśla jakieś cuda - niewidy ech nie będzie łatwo )))
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
U nas chyba będzie Tomuś :-) Tomasz niezbyt mi się podoba ale tak będzie miał tylko wpisane w papiery, nikt tak nie będzie do niego mówił, ja to zawsze będe Tomuś albo Tomcio , jak będzie starszy to będzie Tomek zapewne dla wszystkich
Podoba mi się jeszcze Gabryś no ale męzowi niet...
Podoba mi się jeszcze Gabryś no ale męzowi niet...
reklama