reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych szkrabów

titilaya .. oj cieżko będzie TATĘ przekonac hiihih :) Ostatnio umowilismy sie, ze on dla dziewczynki a ja dla chłopca wybieram... i została Joanna... a mi sie strasznie to imie nie podobało grrr.. teraz juz sie przyzwyczaiłam...

reklama
Witam mamusie:-)
my dla chłopca wybralibyśmy: Bruno, Daniel lub Patryk
a dla dziewczynki: Natalia lub Natasza:-)

Ostatnia edycja:
Mi sie podobają oryginalne imiona ale mężowi nie więc staram sie wypośrodkowiać, dzla dziewczynki: Milena, Kamila, Magdalena, Wiktoria, dla chłopca Grześ, Emil. W każdym razie z uzgodnieniami poczekamy aż będzie wiadomo płeć.

Wczoraj mi zakomunikowała że jak będzie chłopiec to ma być Kamil albo Wiktor póki co czekam do 5 miesiąca zobaczmy co będzie. W pierwszej ciąży lekarz mi powiedział w 5 mies. że będzie dziewczynka no i urodziła sie dziewczynka:)
ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
U nas wybraliśmy: Oliwia. Dla chłopaka nie mamy, bo myślę, że będzie dziewczynka:) Ale nad jakimś trzeba będzie mimo wszystko też pomyśleć:)

A my myslimy nad jakimis wloskimi imionami, bo moj chlopak jest Wlochem, wiec stwierdzilismy, ze jak dzieciatko dostanie nazwisko po tatusiu, to bardziej bedzie pasowac jakies imie tez w tym jezyku, wiec poki co dla chlopczyka mamy Angelo albo Alessandro a dla dziewczynki Stella albo Noemi, ale pewnie sie jeszcze wszystko pozmienia tysiac razy :)

reklama
My na razie roboczo nazywamy naszego dzidziusia "Staś":) bo jesteśmy przekonani, że to chłopak... Ale gdyby ten plan nie wypalił:) będzie Hania albo Zuzia...

Do góry