HappyElephant
Fanka BB :)
Mój mąż powoli zaczyna zgadzać się na Hanię, ale będę mocniej urabiać temat, jeśli okaże się, że to dziewczynka Chłopiec póki co chyba Bartek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje tez krytykuja i zaraz pytaja A CZEMU TAK? No bo tak moje dziecko i bedzie mialo na imie jak mi sie podoba. Przecież nie dajesz niewiadomo jak. Brunon bardzo ładne imie. Kojarzy mi sie z bardzo dostojnym , inteligentnym facetem w garniturze.Wczoraj po rozmowie z mezem w dalszym ciagu wszystko wskazuje na Brunona ja w sumie bym chciala zeby juz tak zostalo hihi tylko wkurza mnie ze juz skrytykowali to imie a nie chce zeby pozniej moje dziecko bylo wysmiewane
Dokładnie, nikt nam nie może mowic jak mamy nazwać dziecko! Pamiętam jak cork byla w brzuchu i od samego początku wiedziałam, że nazwe ja Kaja. A znajomi krytykowali, bo od kolegi sąsiada siostra.cioteczna ma psa o imieniu Kaja. No i niech ma a ja mam corke hehe.Moje tez krytykuja i zaraz pytaja A CZEMU TAK? No bo tak moje dziecko i bedzie mialo na imie jak mi sie podoba. Przecież nie dajesz niewiadomo jak. Brunon bardzo ładne imie. Kojarzy mi sie z bardzo dostojnym , inteligentnym facetem w garniturze.
Jesooo, ale mnie drażni porównywanie do psów. To samo było, gdy rozważałam dla pierwszego syna imię Maks. Bo to dla psa! No i co z tego? Kocham psy, mają cudowne charaktery, nie to co niektórzy ludzieDokładnie, nikt nam nie może mowic jak mamy nazwać dziecko! Pamiętam jak cork byla w brzuchu i od samego początku wiedziałam, że nazwe ja Kaja. A znajomi krytykowali, bo od kolegi sąsiada siostra.cioteczna ma psa o imieniu Kaja. No i niech ma a ja mam corke hehe.
Moje tez krytykuja i zaraz pytaja A CZEMU TAK? No bo tak moje dziecko i bedzie mialo na imie jak mi sie podoba. Przecież nie dajesz niewiadomo jak. Brunon bardzo ładne imie. Kojarzy mi sie z bardzo dostojnym , inteligentnym facetem w garniturze.
Piękne imię <3No to ten... To będzie Artur
Dzisiaj mąż do mnie "a może Maksymilian Artur?"Piękne imię <3