karOls9
Fanka BB :)
U mnie syn ma dwa imiona , a te są dla moich bliźniaków , bo muszę jakieś wybrać [emoji4]U mnie dzieciaki maja tylko jedno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie syn ma dwa imiona , a te są dla moich bliźniaków , bo muszę jakieś wybrać [emoji4]U mnie dzieciaki maja tylko jedno
Dla drugiego MarcelU nas będzie albo Nadia i Nikodem , albo Nadia i Marcelina , albo Nikodem i drugiego imienia dla chłopca mi brakuje [emoji23][emoji23][emoji23]
A to inna sprawa my dla Młodszego nie mogliśmy znaleźć żadne mi się nie podobało a jak spodobało to dla męża nie teraz znowu będę miała problemMam w rodzinie Marcel i mi się źle kojarzy [emoji23]
Ja tak mam z chlopiecym.A to inna sprawa my dla Młodszego nie mogliśmy znaleźć żadne mi się nie podobało a jak spodobało to dla męża nie teraz znowu będę miała problem
Oo dokladnie albo maz latwo wymysla przezwisko i tez odpada zeby dzieci go nie przezywalyJa tak mam z chlopiecym.
Albo zbyt ble albo źle się kojarzy.
Też chciałam Nadie[emoji7] cudowne. Ale dopóki nie zmarła moja ukochana WandeczkaU nas będzie albo Nadia i Nikodem , albo Nadia i Marcelina , albo Nikodem i drugiego imienia dla chłopca mi brakuje [emoji23][emoji23][emoji23]
To jest właśnie to ze imiona sie kojarzą[emoji23]Mam w rodzinie Marcel i mi się źle kojarzy [emoji23]