reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród przedwczesny...

Najgorsza jest myśl, ze jest wokół mnie tyle kobiet, które w ogóle o siebie nie dbają a rodzą zdrowe dzieci i ciaza przebiega bez komplikacji. Kamyczek, Karola bardzo mi przykro z powodu waszych strat.

reklama
Poroniłam w 16 tyg. Męczy mnie ciągle myśl że dziś nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka... Lekarz od razu włożył do worka na śmieci i rzucił na podłogę.. Tego widoku nie da się zapomnieć. Umarłam wewnętrznie. Chciałam teraz po 3 miesiącach zacząć starania, niestety ze względu na obecną sytuację w kraju.. Cierpię dalej, zadręczam się i z niecierpliwością czekam na możliwość kolejnych starań..

Poroniłam w 16 tyg. Męczy mnie ciągle myśl że dziś nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka... Lekarz od razu włożył do worka na śmieci i rzucił na podłogę.. Tego widoku nie da się zapomnieć. Umarłam wewnętrznie. Chciałam teraz po 3 miesiącach zacząć starania, niestety ze względu na obecną sytuację w kraju.. Cierpię dalej, zadręczam się i z niecierpliwością czekam na możliwość kolejnych starań..

Błagam, zgłoś to gdzieś... Nie wyobrażam sobie, co musiałaś czuć, widząc jak ktoś zrobił coś takiego z Twoim dzieckiem... Bardzo mi przykro i mam nadzieję, że doczekasz się maluszka[emoji173]️

Do góry