reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starsza córka młodszy syn .

reklama
Ja myślałam, że jestem stworzona do rodzenia chłopców, a w obecnej ciąży okazało się, że będzie dziewczynka. Czekają mnie zatem tak samo jak i ciebie nowe wyzwania.
Ps. Mi kiedyś ktoś powiedział, że „chłopcy to dzieci matki” :) i to prawda, jesteśmy dla nich najważniejsze aż do 1 miłości ;)
Czwarta ciąża, gratuluję 😚 ja mam podobnie jak @mama.rodzeństwa boję się tego mojego syna. Nie mam w rodzinie chłopca którego mogłabym postawić sobie za wzór. Albo straszne maminsynki albo tak rozkapryszone dzieciaki ze szok.
Dziewczyny też mamy w rodzinie różne ale jestem kilka naprawdę cudnych.

Czwarta ciąża, gratuluję 😚 ja mam podobnie jak @mama.rodzeństwa boję się tego mojego syna. Nie mam w rodzinie chłopca którego mogłabym postawić sobie za wzór. Albo straszne maminsynki albo tak rozkapryszone dzieciaki ze szok.
Dziewczyny też mamy w rodzinie różne ale jestem kilka naprawdę cudnych.
wychowanie synów wiele nas uczy, łatwiej nam zrozumieć męski świat. Nawet męża łatwiej zrozumieć ;)

Ja mam starszą o rok siostrę i młodszego o 13 lat brata. Gdy dowiedziałyśmy się o ciąży mamy, ja bardzo się cieszyłam (płeć nie miała dla mnie znaczenia), a siostra wręcz przeciwnie. Obecnie siostra mieszka za granicą - nie mamy z nią kontaktu. My z bratem mieszkamy 130km od domu rodzinnego w odległości 500m od siebie i mamy fajny kontakt. Nadal cieszę się że go mam ;)
Powodzenia!

Do góry