reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

moja mama tez na kilka mesiecy przed smiercia swojego taty dowiedziala sie ze ma rodzenstwo, niestety dziadek nie zdarzyl nic mmie przekazac, a babcia nie chce na ten temat rozmawiac.

Ja wymyslilam nowe imie dla cory - Żaneta :)

reklama
Jeśli chłopczyk to Stanisław po dziadku mojego ukochanego :)
jeśli dziewczyna(a coś czuję, że tak właśnie będzie;) - Lenka :)

dziewczyny a zastanawiałyście się nad drugim imieniem dla maluszka?
ja chciałabym, żeby maleństwo drugie imię dostało po mamusi albo tatusiu:)

Margaret moja zuza ma po mnie 2 imie:-) jak bedzie chlopiec bedzie drugie imie po tatusiu:-) nad 1 imionami nie zastanawialam sie jeszcze bo najpierw chce plec znac

dziewczyny a zastanawiałyście się nad drugim imieniem dla maluszka?
ja chciałabym, żeby maleństwo drugie imię dostało po mamusi albo tatusiu:)

w przypadku Agaty to nie mielismy watpliwosci ... jak bylam w ciazy to zmarla siostra tesciowej ktora bardzo lubilam ... jak juz byla bardzo slabiutka to powiedzielismy jej o ciazy a ona nam wtedy obiecala ze jak umrze to bedzie jej Aniolem Strozem i wtedy jej obiecalam ze jak bedzie to dziewczynka to dostanie drugie imie po niej - jest Agata Maria ...

w pierwszej wersji miala byc Zofia Maria ... ale na Zoske tatus sie kategorycznie nei zgadzal !! wiec do wyboru byla Agata i Gabrysia ...
teraz jest opcjaAlicji i Gabrysi choc mi marzy sie Toska

w pierwszej wersji miala byc Zofia Maria ... ale na Zoske tatus sie kategorycznie nei zgadzal !! wiec do wyboru byla Agata i Gabrysia ...
teraz jest opcjaAlicji i Gabrysi choc mi marzy sie Toska

optuje za Tosią, moja 3,5 letnia chrześnica ma tak na imię, jest cudownym dzieckiem :))

Zofia też pięknie :)) mi kojarzy się z patriotyzmem
mężczyźni... mój wymyślił imię dla chłopca, na które musiałam się zgodzić z góry, a imię które wymyśliłam dla dziewczynki... wybrzydza i wymyśla inne :)

reklama
Do góry