Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie od kilku dni nawrót na Lilianę. Ale w brzuchu prawdopodobnie chłopiec, więc imienia brak. [emoji15]
Mi tak Aleksander na tapetę wszedł ale małżonek stanowczo przeciw. A dla dziewczynki wymyślił Kornelię, ale Liliana też mu pasuje. Także lepiej żeby ten siusiak zniknął. [emoji3]Skąd ja to znam dla dziewczynki miałabym imię, a dla chłopca, który najprawdopodobnie mieszka pod serduchem brak imienia :-)
A jakie?Ja mam prenatalne 08.10 zobaczymy czy moje dosyć silne przeczucie że będzie dziewczynka się potwierdzi. Jeśli tak to z imieniem będzie problem [emoji3] bo na chłopca mam [emoji6]
A jakie?