reklama
mamawiki32
Fanka BB :)
U mojego męża w rodzinie też dzieci mają drugie po rodzicu. Nasz córka też ma moje na drugie,jak będzie syn będzie miał męża. Tylko nie wiem czy drugiej córce też dam drugie moje.w rodzinie mojego mężą tradycją jest że pierworodny syn drugie imię ma po ojcu , mi ta tradycja nie przeszkadza, więc ok, jakby miało być pierwsze to no way
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
U mojego męża w rodzinie też dzieci mają drugie po rodzicu. Nasz córka też ma moje na drugie,jak będzie syn będzie miał męża. Tylko nie wiem czy drugiej córce też dam drugie moje.
U mnie też tak jest, starsza córcia jest Maja Katarzya a modszej dałam imię po chrzestnej (mojej ukochanej siostrze) - Milena Agnieszka :-)
Synek na pewno na drugie będzie miał Marcin, po mężu, ale choć Igor mi się podoba, to zawsze chciałam mieć synka Piotrusia.........
Jolcia_
Piotruś piękne imię!U mnie też tak jest, starsza córcia jest Maja Katarzya a modszej dałam imię po chrzestnej (mojej ukochanej siostrze) - Milena Agnieszka :-)
Synek na pewno na drugie będzie miał Marcin, po mężu, ale choć Igor mi się podoba, to zawsze chciałam mieć synka Piotrusia.........
_Hope
Z Filipka raczej nici więc muszę kombinować imię dla księżniczki . Te które najbardziej mi się podobały noszą już moje córki .
Podoba mi się jeszcze Laura i Lilianka, ale mąż marudzi, chce Zuzię, ja z kolei nie mogę się zgodzić bo to imię zbyt popularne u nas. Ostatnio jeszcze Iga mi się spodobała, ale pan tata też kręci nosem.
Daria też śliczne ale jakie jest zdrobnienie od Darii?
Jeszcze Kornelia w czołówce , Nela fajnie
Podoba mi się jeszcze Laura i Lilianka, ale mąż marudzi, chce Zuzię, ja z kolei nie mogę się zgodzić bo to imię zbyt popularne u nas. Ostatnio jeszcze Iga mi się spodobała, ale pan tata też kręci nosem.
_Hope
W mojej okolicy, ani rodzinie nie ma żadnej Lilianki właśnie.
Tak samo jak Lena, mojej dwulatki imię, każdy mówi, ze popularne, ale u nas nie ma żadnej ani w rodzinie , ani w okolicy.
Ale Nela to zdrobnienie od Kornelki czy jako oddzielne imię po prostu Nela?
Tak samo jak Lena, mojej dwulatki imię, każdy mówi, ze popularne, ale u nas nie ma żadnej ani w rodzinie , ani w okolicy.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dusia,DonciaZ Filipka raczej nici więc muszę kombinować imię dla księżniczki . Te które najbardziej mi się podobały noszą już moje córki .
jako osobne imieW mojej okolicy, ani rodzinie nie ma żadnej Lilianki właśnie.