malinka1984
Fanka BB :)
Staś i Jaś ładnie. Moje dwie dobre koleżanki tak dały synkom więc u nas odpada.
Mariusza osobiście nie lubię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staś ma mój teść a Jaś jego brat , którym się opiekujemy, nie dałabym jeszcze w dodatku mój najbliższy sąsiad to Franek- kawał cholery Najpopularniejsze imiona nam wykluczyła przyrodaStaś i Jaś ładnie. Moje dwie dobre koleżanki tak dały synkom więc u nas odpada.
znam aż 4 Krzyśków dośc blisko i każdy z cięzkim charakterem, takie życiowe koty, co to zawsze własnymi ścieżkami ..Mi się z chłopięcych podoba Filip, ale czytałam, że teraz jest dużo małych Filipków, no i nie wiem... oprócz tego Nikodem... mąż chce Krzysiu po dziadku, ale nie wiem, mnie nie przekonuje, kojarzy mi się tylko z teściem Nie to, że go nie lubię, jest spoko, no ale...
Ale będziemy myśleć jak poznamy płeć póki co takie gdybanie
No teściu jest w podobnym typieznam aż 4 Krzyśków dośc blisko i każdy z cięzkim charakterem, takie życiowe koty, co to zawsze własnymi ścieżkami ..
Ja właśnie też nie chcę, ewentualnie na drugie. Mąż się upiera. Ale póki nie znamy płci to się nie kłócę, bo jak będzie dziewczynka to problem z głowyJa po dziadkach imion bym nie dała.