reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

A my musimy wymyślić na wszelki wypadek imię dla chłopca. No i żeby dobrze komponowało się z nazwiskiem to musi spełniać kilka konkretnych kryteriów hehe: Nie może się zaczynać na K, nie może się kończyć na P, B a skrócona forma na EK (np Maciek, Jarek) i jeszcze najlepiej żeby bylo co najmniej 3-sylabowe :p to macie dziewczyny łamigłówkę:D

kamerka my wybraliśmy imię dla synka Jeremi, spełnia też Twoje wymagania

reklama
Drogą eliminacji zostały nam 3 imiona, które bierzemy pod uwagę: Artur, Emil i Oskar. Nie spełniają kryterium 3 sylab :p ale trudno, to była sprawa drugorzędna:p które Wam sie najbardziej podoba? :)

Ja w sumie zawsze chciałam synka Artura tyle że nasze nazwisko zawiera literę R i tyle tych R do wymówienia hehe. Ale chyba będę namawiać męża na Artura.

A w ogóle to liczę że będzie Natalka :p ale na wszelki wypadek musimy być przygotowani hehe.

U nas byl Antek Szymon albo Jakub. Ostatnio upatrzylo się malzonowi imię Nikodem.
Kompletnie nie moje typy ja chciałam Bartka Wojtka Dawida albo Artura właśnie :)

,
Niestety obiecałam mu ze on wybierze imię więc będę musiała się przekonać :)

reklama
No to się wpakowałaś hehe ;) my wybieramy wspólnie ;)

Ale mężowskie wybory też są ok, najbardziej mi się podoba Jakub i ten Nikodem :) ale aż dziwne że takie imiona wybrał, faceci zazwyczaj stawiają na te najbardziej popularne, takie bardziej jak Ty wymieniłaś:)

Do góry