reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

Fazerka Jak byłam październikowa Mama 2012 to bardzo duzo tych Maksiow i Aleksow było i Lenek Tesco dzis bardzo wiele jest,w Pl.nie wiem,bo ja w Niemczech mieszkam od 11 lat,ale na naszym forum było baaardzo duzo;)...za to z imieniem Kian spotkałam sie do dzis po 3 i 1/2roku tylko 2 razy w naszym milionowym mieście.Do dzis wzbudza zainteresowanie i oznacza z perskiego Książę,a Luana w hawajskim uznacza szczęśliwa i podoba nam sie bardzo :)wiec zostaje:)a kto wie gdzie nasze Dzieciaczki będą czy wyładują dlatego my staramy sie dawać imiona ponadczasowe i internacjonalne;)mój maz jest Lukas a ja Anna wiec i dzieciaki trochę po nas bo Kian wywodzi sie z koncówki LuKI od zdrobnienia Lukas a AN od ANny;)a Luana bedzie od LUkasa i ANA od Anny ;)moze głupie dla innych a dla nas sensowne i trochę wesołe;)

reklama
My nadal niezdecydowani :( Niby zrobiliśmy jakieś postępy i mamy jakąś tam liste, ale ostatecznej decyzji nie ma i synek dalej bezimienny.
Dziś przejrzeliśmy listę polskich imion i po odrzuceniu wszytkich trudnych do wymówienia niewiele co zostało do wyboru i w sumie na naszej liście polskich imion nie ma :(
Ciężko będzie... :p

U nas chyba zostanie Anna Magdalena- z tym drugim imieniem ja wymyslilam, po mamusi bedzie miala. Syn nie ma drugiego, ale maz tez nie, a ja mam Magdalena Anna a cora bedzie miec odwrotnie hihi czy juz przesadzam?

reklama
Do góry