reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych grudniowych maluszkow :)

Moje typu dla dziewuszki to: Zoja, Kaja, może Nina...M. podoba się to pierwsze, więc chyba nasza córka będzie miała nietypowe imię;)
Dla chłopca póki co nie mam, jeżeli jednak się okaże, że noszę chłopca to do porodu coś wymyślę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Zoja jest piekne, tez myslelismy ale nasz pies za bardzo podobnie sie nazywa ;)
Moj poki co zmienil moje typy na nowe imie: Mia. I jest nieugiety :/

Już Helenki u nas nie będzie. M powiedział że absolutnie.
Mamy więc Alicja, Klara albo Emilia.
A dla chłopca Filip, Antoni lub Oskar. Mi się jeszcze Miłosz podoba.

U nas mamy nadzieje na dziewczynkę , wkoncu dziewczynkę robiliśmy ;) i z trzech imion : Vanessa, Anastasia, Victoria prym wiedzie Vanessa ;) jak na razie a dla chłopca w zasadzie nie mamy jeszcze ale podoba nam sie Xavier i Oliver zapewnie dyskusyjne jeszcze ale mam nadzieje ze zostaniemy przy dziewusi hihi będziemy decydować po usg w 20 tyg ;)

A u mnie na razie jest problem z imieniem dla maluszka , bo mnie osobiście podobają się inne imiona , a mojemu chłopakowi inne.
Na dzień dzisiejszy propozycje na imiona dla dziewczynki to Emilia oraz Oliwia , a z imię dla chłopca Dominik bądź Leon. Ale pewnie rodzina będzie próbowała także dorzucić swoje propozycje .

U nas na chwile obecna efekty debaty nad imionami wygladaja tak :)
Jak bedzie dziewuszka Lilly Ann
A jak chlopiec to William :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry