reklama
witaminka2013
Multimama :)
Agusia dziekuje dziekuje :-), ja Tobie tez zycze dziewuszki / dziewuszek
Kemisiak
Fanka BB :)
A mi sie dla chłopca spodobało Natan pierwsze chyba od dawna imie dla chłopca któe mi sie podoba...bo zawsze cos mi nie pasuje;p
Natanek super mi tez sie podoba nawet kiedys rozwazalam ale zostal Alex
Koralikowa
A u mnie juz zmiana imion,.hee mial byc M<acius chlopak...ale juz nie..
najgorsze jest to ze imiona kojarze z ludzmi,dziecmi itp...itdd
najgorsze jest to ze imiona kojarze z ludzmi,dziecmi itp...itdd
Pieknaszyszunia
Jan piękne!
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ladniutkie imiona,co jedno to ladniejsze najwazniejsze aby wam sie podobalo i nie patrzcie na to co mowia inni to w koncu wasze dziecko :-)
My mamy imie narazie tylko dla dziewczynki-Jasmine,Yasmine nie wiem z jaka pisownia ale to narazie malo wazne a co do chlopca to ciezka sprawa...wybierzemy ze 3 imiona wspolnie a koncowo Victor bedzie podejmowal decyzje w koncu i on bedzie mogl cos decydowac jako starszy brat
My mamy imie narazie tylko dla dziewczynki-Jasmine,Yasmine nie wiem z jaka pisownia ale to narazie malo wazne a co do chlopca to ciezka sprawa...wybierzemy ze 3 imiona wspolnie a koncowo Victor bedzie podejmowal decyzje w koncu i on bedzie mogl cos decydowac jako starszy brat
reklama
Ja dla dziewczynki nie mam imienia i w sumie dla moich córeczkę tez nie miała. Pierwsza zamiast Weroniki miała być Klaudia ale pewnej nocy przyśniła mi sie mała gruba dziewczynka w różowej sukience z falbankami z palemka na głowie no normalnie PTYŚ no rano juz była Wercia i tak zostało dla Wiki była szybko decyzja na Wercie często wołamy Nika więc żeby tak nam pasowało było Nika Wika choć nigdy imię Wiktoria mi sie nie podobało bo uważałam ze jest ich za dużo tak teraz pasuje do niej w 100/ a teraz bardzo chcemy chłopca i mamy dwie propozycje albo Alan albo Wiktor tylko nie wiem czy nie będzie za dużo Weronika Wiktoria Wiktor