reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych grudniowych maluszkow :)

reklama
Widzę, że Lilianka ma wzięcie :) To imię już miałam wybrane zanim jeszcze zaszłam w ciążę :) Także będzie Lilianna, a jak chłopiec to nie mamy pomysłów :)

My mieliśmy wybrane imiona od dawna.( Zuzia i Sebastian) Niestety bliscy nam je ukradli.. Nie mam zamiaru nazywać dziecka tak jak moja kuzynka czy kuzyn.
Na dzien dzisiejszy jak bedzie dziewczynka to Helenka a jak chlopczyk to Jaś, Antoś lub Filip.

U nas dla dziewczynki prym wiedzie wlasnie Lilly Ann :). Ale jeszcze rozmowy trwaja, tak jak i dla chlopca pomiedzy dwoma wybieramy :).
Minima0 hmm wiesz... powiem Ci tak, ze skoro podoba Ci sie imie meza to moze i rozwazcie i taki wariant. U nas tak jest, pierworodny ma imie po tacie :). A ze ja uwielbiam jego imie... Maz od zawsze chcial, aby pierszy syn nosil jego imie, wiec nosi i dodane ma Jr.

Ja też chciałam Liliannę ale jak jest tak popularne to jeszcze pomyślę bo nie chcę by potem w przedszkolu było 5 Lili póki co to było nr 1 a kolejne to Antonina, Nela, Emilka, Maja dla chłopca Antoni, Jan takie pomysły na dzisiaj pewnie jeszcze się zmieni parę razy.

nasza Lila ma 3 lata i jeszcze nie zdarzylo nam sie spotkac innej Lili, ani w przedszkolu, ani na dworze, wiec moze to tylko tak na forum sie wydaje ze popularne:confused:;-)

My na razie mamy pustke w glowie :-)

no jak mi się spodobało to imię to też wydawało mi się niespotykane i nie znam żadnej dziewczynki o tym imieniu a tu takie popularne :)
ale to samo było z moim Frankiem miał być nie za bardzo popularny a Franków jest pełno :)

my mieliśmy wczesniej miec Lenke ale teraz zatrzesienie na te Lenki ze juz sluchac sie nie da doslownie co druga:sorry2:a widze ze Lilianka juz ma wzięcie:szok:

reklama
Do góry