reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych bobasków

reklama
Jako Maja pozwolę sobie zauwazyć że imię to w celowniku piszę się: Mai ;-)
Z góry przepraszam jesli uraziłam, ale zauważyłam że dośc sporo osób odmienia to imię błędnie i jestem po prostu wyczulona:sorry2:
Swoją droga imię bardzo ładne wybraliście :-D:-D:-D

chcialam napisac Mai ale nie bylam do konca przekonana :D

Witam! od kiedy wiem że w brzuszku jest fasolka to miałam nadzieję że bedzie to Daria jednak już wiemy że pojawi się kolejny mężczyzna i wybraliśmy ALEKSY ;)
Choć część rodziny jest przeciwko to jednak to nasz synek i Aluś strasznie nam się podoba... Z pierwszym synkiem też było burzliwie ( Julian) ale teraz wiem że wszystkim się spodobało i najważniejsze że syn jest zadowolony :) mam nadzieję że Alek też będzie.. zatem będę jedyną księżniczką w domu ( nawet pies to samiec ;) pozdrawiam Ania

A ja mam problem:-( Na nic z mężem nie możemy wybrać imienia dla dziewczynki:no::confused: Mamy w głowie tą Kalinkę,ale jakoś nie jestem przekonana tak na 10000000000000% Dla chłopca mamy "pewniaka" i już się nie zmieni.Chciałabym mieć też już dla dziewczynki...

A ja mam problem:-( Na nic z mężem nie możemy wybrać imienia dla dziewczynki:no::confused: Mamy w głowie tą Kalinkę,ale jakoś nie jestem przekonana tak na 10000000000000% Dla chłopca mamy "pewniaka" i już się nie zmieni.Chciałabym mieć też już dla dziewczynki...
Kalinka fajna - mi się bardzo podoba :-)

U nas prawdopodobnie będzie Nadia, niektórym się nie podoba ale jak tylko wymyślilismy to imię to nie chcemy zadnego innego.

Nadia - super imie :tak: jako mała dziewczynka uwielbiałam je :-D moja ulubiona lalka nawet się tak nazywała :-) ale sentyment do imienia pozostał :happy2: mimo to ja bym dziecku go nie dała i tak, bo za cholerę do nazwiska by nie pasowało :-D ale ogólnie imię fantastyczne :-)

reklama
Do góry