reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych bobasków

reklama
my sie ciagle wahamy pomiedzy Janem a Tymonem ale poniewaz mieszkamy w DE to mowiliby Timon a tu juz tylko Pumby brakuje

poza tym starszy brat ma na imie Simon wiec chyba Simon i Timon to juz za duzo
ale to tylko w naszym przypadku bo imie bardzo sie podoba

u nas ani w rodzinie, ani wśród przyjaciół i znajomych nie ma Tymona ani Tymoteusza-przy zdrobnieniu imię identyczne:-p dlatego postanowiliśmy takowe dać naszemu maleństwu:)

u nas ani w rodzinie, ani wśród przyjaciół i znajomych nie ma Tymona ani Tymoteusza-przy zdrobnieniu imię identyczne:-p dlatego postanowiliśmy takowe dać naszemu maleństwu:)

co do zdrobnienia to jednak chyba nie tak samo bo Tymoteusz to Tymek a Tymona jako tako to chyba zbytnio nie da sie zdrobnic , ale jezeli jestem w bledzie to poprawcie :)

A ja włśnie się dowiedziłam że bedzie dziewczynka mimo iż bylam jakoś nastawiona na chłopca i tak z Jana zrobiła się Marysia po mojej babci hihihi

reklama
Marysia ładnie ,my też przez chwile się nad tym imieniem zastanawialiśmy jednak Maja wygrała :) a na drugie Magda po mojej siostrze :)

Do góry