reklama
katagorka20
Fanka BB :)
Nam dla chłopca podoba się Oskar a dla dziewczynki nie mam narazie typów będzie ciężko
katagorka20
U mojej Gabi w grupie jest trzech Leonow
Lukrecja_85
O rany ;-) u mojego syna w przedszkolu nie ma ani jednego ;-) na caly budynek! !
E
Eweli85
Gość
Mi sie strasznie podoba leon. Moj dziadzio mial tak na imie a nie dane mi bylo go poznac. Podobno bywspanialym czlowiekiem. Teraz mezus wybiera imie bo ja wybieralam pierwsze a maz nie chcialJasia ze wzgl na statystyki. Dla dziewczynki podoba mi sie Jagoda i Kornelia
Lukrecja_85
Na msw.gov.pl można statystyki imion przejrzeć ;-)
asiaf
Dla corki raczej bedzie Magdalena bo to byla druga opcja dla naszej Weroniki. A dla chłopca myślalam o Wojtku bo taka ksywe mial moj dziadek ktory zmarl w dniu poczecia tego bąbla . ( Na imie miał Antoni ale na to nie pojde) Ale mezowi sie nie podoba bo jego prezes z deka walniety to Wojtek i jeszcze jeden znajomy Wojtek jest conajmniej specyficzny
Ale moze Piotrek, Marcin, Michal. Ja bym chciala jeszce Andzreja ale tak mial na imie moj pierwszy facet wiec nie przejdzie
Ale moze Piotrek, Marcin, Michal. Ja bym chciala jeszce Andzreja ale tak mial na imie moj pierwszy facet wiec nie przejdzie
Mój mąż to Wojtek. Lubiłam to imię jeszcze zanim go poznałam.
Synka zawsze chciałam mieć Jakuba, ale mój mąż ma już takiego brata, więc odpada.
Ja mam Anna na imię i było nas 5 w klasie, w podstawówce! Nauczyłam się nie reagować na swoje imię, bo małe prawdopodobieństwo, że akurat mnie ktoś wołał.
Też przeglądam statystyki imion. W ten sposób odpadł nam Filip. Podobało mi się to imię i żadnego Filipa nie znam. Ale wyszło mi, że to jedno z najpopularniejszych imion ostatnio, więc nie bierzemy go już pod uwagę.
Mateusz mi się też podobało, ale siostra mojego męża miała chłopaka-psychopatę o tym imieniu.
Z imieniem dla chłopca serio mamy problem.
Synka zawsze chciałam mieć Jakuba, ale mój mąż ma już takiego brata, więc odpada.
Ja mam Anna na imię i było nas 5 w klasie, w podstawówce! Nauczyłam się nie reagować na swoje imię, bo małe prawdopodobieństwo, że akurat mnie ktoś wołał.
Też przeglądam statystyki imion. W ten sposób odpadł nam Filip. Podobało mi się to imię i żadnego Filipa nie znam. Ale wyszło mi, że to jedno z najpopularniejszych imion ostatnio, więc nie bierzemy go już pod uwagę.
Mateusz mi się też podobało, ale siostra mojego męża miała chłopaka-psychopatę o tym imieniu.
Z imieniem dla chłopca serio mamy problem.
reklama