reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków :)

Monika No nie mam pomysłu popatrz na listę imion popularnych w tym toku moze cos Ci wpadnie w oko albo bedziesz wiedzieć które ominąć

Zależy od upodobań jedni wolą popularne inni wolą inne ;)

reklama
Wy się nie śmiejcie, bo dzis doszła książka i chłop dalej nic wybrać nie potrafi... Kuźwa , z 10tys imion!!!

Jedyne co się wyjaśniło to forma dla dziewczynki :-) Sophia :-D

Rewelacja :) pękam ze śmiechu :)
Wiesz co czasem faktycznie tak jest że do końca nie wiedza rodzice a jak zobaczą dziecko to od razu przychodzi im pomysł :)
Moze tak bedzie u Was albo poprostu bedzie dziewczynka :)

Kiedyś dawno dawno temu jak byłam w ciąży z Klaudia byłam pewna ze będzie chłopiec i mieliśmy mu dac na imię Damian Ale jakoś po tylu latach mi się odwidzialo i teraz nie mam pojęcia dla dziewczynki łatwiej albo Amelia albo Emilia a moze będzie Fabian lub Kacper sama nie wiem

Czarnulka, w takim razie musi być dziewczynka :) ja wczoraj przejrzałam imiona, mam kilka typów, ale mężowi dosłownie wszystkie się źle kojarzą... Więc nadal mamy problem ;/

My w pierwszej ciaży mielismy tylko imię dla dziewczynki i mąż powiedział musi być córka i jest:tak:
Za to teraz bardziej podoba nam się imię dla synka ehh zobaczymy kto tam siedzi, póki co się nie ujawnił;-)

No moze cos w tym jest ja z chłopcami miałam dla chłopców jak mi pozniej lekarz powiedział ze 1 z 2 bedzie dziewczynka to był ogromny problem 0 pomysłów :) No i mam 2 chłopaków :)

Ja mam imię tylko dla dziewczynki i to jednej-Julka. Kompletnie nie mam pomysłu zgodnego z mężem. On chce proste typu Ania Krzyś. Mi się podobają Hania Wiki Lila dla chłopca Szymon Jakub Staś Jas. To mój mąż zaraz mówi o nie tylko nie tak bo miałem takiego kumpla i był taki a taki

reklama
Do góry