reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków :)

reklama
Mi sie strasznie podoba leon. Moj dziadzio mial tak na imie a nie dane mi bylo go poznac. Podobno bywspanialym czlowiekiem. Teraz mezus wybiera imie bo ja wybieralam pierwsze a maz nie chcialJasia ze wzgl na statystyki. Dla dziewczynki podoba mi sie Jagoda i Kornelia :)

Dla corki raczej bedzie Magdalena bo to byla druga opcja dla naszej Weroniki. A dla chłopca myślalam o Wojtku bo taka ksywe mial moj dziadek ktory zmarl w dniu poczecia tego bąbla . ( Na imie miał Antoni ale na to nie pojde) Ale mezowi sie nie podoba bo jego prezes z deka walniety to Wojtek i jeszcze jeden znajomy Wojtek jest conajmniej specyficzny :p
Ale moze Piotrek, Marcin, Michal. Ja bym chciala jeszce Andzreja ale tak mial na imie moj pierwszy facet wiec nie przejdzie :p

Mój mąż to Wojtek. Lubiłam to imię jeszcze zanim go poznałam.
Synka zawsze chciałam mieć Jakuba, ale mój mąż ma już takiego brata, więc odpada.

Ja mam Anna na imię i było nas 5 w klasie, w podstawówce! Nauczyłam się nie reagować na swoje imię, bo małe prawdopodobieństwo, że akurat mnie ktoś wołał. :p

Też przeglądam statystyki imion. W ten sposób odpadł nam Filip. Podobało mi się to imię i żadnego Filipa nie znam. Ale wyszło mi, że to jedno z najpopularniejszych imion ostatnio, więc nie bierzemy go już pod uwagę.

Mateusz mi się też podobało, ale siostra mojego męża miała chłopaka-psychopatę o tym imieniu.

Z imieniem dla chłopca serio mamy problem.

reklama
Mi też podoba się Oskar. Co prawda pies koleżanki się tak nazywa ale nic mnie to nie obchodzi :p
No i Magda ładne imię. Podobają mi się zdrobnienia w stylu Madzia, Lidzia.

Do góry