reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

A ja zastanawiam się jak u nas z chrztem będzie. Rozmawiałam z księdzem jak chodził po kolędzie u mojej mamy. Księżulek powiedział że skoro nie mamy kościelnego ślubu to nie będzie ciekawie - cóż zobaczy się. Pieniądze wiele zdziałają.
my też nie mamy ślubu kościelnego, co więcej cywilny będzie dopiero w październiku, wiec nasze dziecko urodzi sie jeszcze w tzw. związku na kocia łapę, ciekawe czy u nas będzie problem z chrztem, ale ja wychodzę z założenia, że jak nie u jednego księdza to u innego, którys na pewno okaże się bardziej tolerancyjny..;-)

reklama
wiecie co no ja wciaz tak myslalam o tym imieniu Marin,i nie moglam za zadne chiny jakos tak poczuc tego imienia,jakies takie dla mnie obce,dziwne,poprostui nie czuje tego imienia,noi dzis z mezem mielismy dyskusje ze sie nie zgadzam na to imie,i napisalam na kartce mu swoje proppozycje i wybralismy imie Damian:-) bardzo mi sie podoba,czuje te imie:-)tak sie zastanawiam ile razy jeszcze zmienimy zdanie:-) z krystiankiem poszlo szybko bo juz od 20 tyg mielismy wybrane imie:-)

wiecie co no ja wciaz tak myslalam o tym imieniu Marin,i nie moglam za zadne chiny jakos tak poczuc tego imienia,jakies takie dla mnie obce,dziwne,poprostui nie czuje tego imienia,noi dzis z mezem mielismy dyskusje ze sie nie zgadzam na to imie,i napisalam na kartce mu swoje proppozycje i wybralismy imie Damian:-) bardzo mi sie podoba,czuje te imie:-)tak sie zastanawiam ile razy jeszcze zmienimy zdanie:-) z krystiankiem poszlo szybko bo juz od 20 tyg mielismy wybrane imie:-)

Mnie Damian bardzo się podoba, może dlatego że nosi je mój mąż:-) Nasz synek będzie tak miał na drugie:-)

Komi, Damian to bardzo ładne imie:-)

Mnie jeszcze podoba się Dawid lub Dominik, Kamil tez jest ładne:tak:

komi mnie się kiedyś podoało imię Damian, ale siostra męża tak dała na imię swojemu dziecku i już mi się tak nie podoba:-p
iwi Twoje typy też mi się podobają, ale:
Dawid- mój mały sąsiad
Dominik- mój były szef, który mnie zwolnił:baffled:
Kamil- mój kuzyn, który zginął tragicznie

u nas od początku Dorian i tak zostaje... czyli będą dwa majówkowe Doriany ;)
A co do Waszych typów ... Dawid bardzo mi sie podoba ale kojarzy z nieciekawym człowiekiem ;) Za to Kamil, bardzo pozytywnie...

Komi mnie też podoba się imię Damian...raczej nie mam zadnego znajomego o tym imieniu czyli imię mało popularne;)
A nie myślałaś żeby dać na imię Kryspin podobnie do Krystianka:))

A nam sie ostatnio Alex zaczal podobac i teraz juz nie wiemy, czy na pierwsze Eryk, a na drugie Alex, czy odwrotnie.

Komi mnie też podoba się imię Damian...raczej nie mam zadnego znajomego o tym imieniu czyli imię mało popularne;)
A nie myślałaś żeby dać na imię Kryspin podobnie do Krystianka:))
wlasnie nie chcemy aby imiona bly podobne np mial byc Kamilek ale wlasnie jest krystianek i znowu imie na K,Dawidek tez fajne ma tak na imie moj rodzony brat:-) a Damianek jakos tak mnie ujmuje,jest sliczne dla mnie i juz nie zamienie go:-) ciesze sie ze nie bedzie Marcinka:tak::tak:

reklama
witam...
mój mąż bardzo chciał mieć Kryspinka albo Filipka ale będzie dziewczynka:) i będzie Matylda. :tak:
Imię dla dziewczynki wybrałam ja a chłopak może......będzie drugi hheheh jak będzie;)

Do góry